“Mă găsesc într-o zonă plină cu energie duşmănoasă, agresivă, total nepotrivită pentru strădaniile unui biet spirit care doreşte să îşi repare greşelile vieţii trecute. Zona aceasta se găseşte undeva în spaţiul cosmic, la o distanţă enormă faţă de galaxia Pământului. Un fel de gaură neagră, unde se depozitează toate gunoaiele omenirii pământene şi de pe alte planete din vecinătatea lui. Aici nu avem lumină niciodată. Ne urâm, ne ucidem speranţele şi setea de viaţă, ne-am ucide pentru vecie, dar nu ne este îngăduit acest lucru. Vrem să ieşim de aici, însă nimeni nu ne ajută. Foarte puţini dintre noi reuşesc să scape din acest Infern. Fără ajutorul spiritelor superioare, al fiinţelor luminoase, la care visăm tot timpul, nu reuşim să trecem de porţile Infernului în care ne zbatem.

Am fost omul nemernic şi nebun ADOLF HITLER. M-am lăsat condus de energiile oculte cu care m-am distrat prea mult. Am vrut să experimentez, să ajung un supraom, să stăpânesc omenirea şi Universul. Dintr-un tânăr normal şi bine educat, am ajuns în câţiva ani un nebun obsedat de idealul propriei ascensiuni. Am folosit orice fel de medicamente şi droguri care mi-au fost recomandate de apropiaţii mei pentru a atinge stări de exaltare spirituală şi mistică. Nu m-am dat în lături de la nici o satisfacţie, de la nici una dintre plăcerile interzise în acele timpuri. Doream să ating nemurirea, să ajung un zeu. Am trăit într-o singură viaţă cât alţii în zece vieţi. Nu regret mai mult decât că am sacrificat milioane de oameni nevinovaţi pe altarul orgoliului meu necugetat. Pentru aceste fapte de ucigaş plătesc şi acum, după zeci de ani de izolare cosmică. Aici este Iadul. Dacă vrea cineva dintre voi să ajungă printre noi, cei pedepsiţi cu ispăşirea cea mai grea a păcatelor lumeşti, atunci să facă la fel cum am făcut eu în ultimii ani de viaţă. Dar nu sfătuiesc pe nimeni să ia vreun exemplu de la mine. ADOLF HITLER nu poate fi un exemplu demn de luat în seamă pentru urmaşii săi.

De aici, de unde mă găsesc, se pot vedea toate blestemăţiile şi crimele de pe Pământ. Acei dictatori care se încumetă să ucidă la nesfârşit mii şi milioane de oameni nu îşi dau seama ce vor păţi după moarte. Sunt destui ca ei, morţi sau încă în viaţă. Unii au ajuns aici, aproape de mine, căindu-se pentru ce au făcut în timpul vieţii. Dar ce vă faceţi cu aceia care încă mai extermină oameni nevinovaţi? Cum îi veţi convinge că nu se află pe drumul cel bun, cel normal în viaţa lor? Nu există nici un fel de raţiuni normale, sănătoase pentru sacrificarea vieţilor omeneşti pe altarul politicii, al economiilor sau al altor interese superioare sau mai puţin superioare. Aici, unde am ajuns din cauza trufiei mele de om necugetat, foştii mari criminali conduc forţele răului, ca şi cum şi-ar continua munca lor blestemată de oameni ticăloşi. Când se satură de însingurare, vor să se întoarcă pe Pământ. Care sunt puternici, zboară într-o clipă, ajungând în vechile locuri unde şi-au făcut de cap ca oameni. Rătăcesc vinovaţi dintr-un loc în altul, simţindu-se nişte intruşi, pentru că nici oameni nu mai sunt, dar nici spirite cu demnitate.

Despre moartea lui ADOLF HITLER s-au scris milioane de foi, tone de hârtie. Eu ştiu cel mai bine cum s-a întâmplat. Nu este adevărat că ar fi fugit din Germania, în ultimul moment, pentru a-şi salva viaţa. Era prea orgolios pentru a da dovadă de laşitate atunci când ţara lui risca să cadă în ghearele duşmanilor săi. Demnitatea şi îngerul său protector i-au dictat măsura supremă: sinuciderea. Ştia ce va urma cu spiritul său, dar şi-a asumat tot ceea ce trebuia neapărat să se întâmple. După cum vedeţi, eu sunt tot ceea ce a mai rămas din ADOLF HITLER. Fără ajutorul vostru, al oamenilor de pe tot Pământul, care urâţi războaiele şi omuciderea, nu am cum să scap din Întunericul care mă ţine prizonier de atâţia ani.

Vreau să mărturisesc dorinţa mea de a ieşi din Întuneric. Vreau să mă încarnez din nou, într-un om normal, sănătos, cu mintea întreagă. Vreau să lupt împotriva violenţei, să opresc toate focarele de război de pe Pământ, ca să nu mai facă nimeni ceea ce a făcut ADOLF HITLER în timpul vieţii sale. Cei care se încumetă să lupte împotriva violenţei, să se roage pentru sufletul meu. Îi voi ajuta în lupta lor pentru pace, atunci când Dumnezeu mă va face din nou om. Fiţi binecuvântaţi, oameni nevinovaţi, care aţi suferit din cauza mea!

Sunt spiritul lui ADOLF HITLER, care suferă cumplit pentru faptele lui. Nu sunt un spirit rău. Oamenii m-au înrăit în timpul vieţii…”

Mesaj preluat telepatic de NINA PETRE
în seara zilei de 6 decembrie 2008

– toate drepturile rezervate www.spiritus.ro –

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *