Multi Level Marketing
sau MLM (Marketing multi-nivel) este o alta denumire pentru sistemele de vanzari de tip marketing in retea. Exista un initiator al unei astfel de retea comerciala, care isi face propria sau propriile echipe. Se cer abilitati de lider. Fiecare membru al echipei incearca, la randul sau, sa-si faca propria echipa. Se vand astfel prin aceste retele marfuri din diferite game. Publicitatea, faptul ca marfa se vinde datail si alte segmente ce completeaza spatiul dintre producator si client sunt luate in activitatea persoanei ce desfasoara aceasta activitate de Marcheting in Retea, MLM, sumele respective alimentand bonusurile si discounturile MLM-istilor, astfel incat beneficiarii cheltuielilor pe publicitate din comertul traditional (televiziuni, ziare, internet, radio) sunt privati de o parte din sumele de bani, bani ce iau drumul participantilor la o retea MLM.

Putem deci constata ca sunt afectate interesele financiare ale unor grupuri, firme
sau persoane importante, in consecinta parerile negative referitoare la retelele MLM sunt un mijloc firesc de aparare ale celor afectati.

De asemenea, faptul ca, in cele mai multe cazuri, participantii la reteaua MLM sunt incurajati sa consume din propriile produse, se nasc mai multe avantaje: 1. produsele din aceste retele nu pot fi decat bune si cu o permanenta dinamica de imbunatatire(altfel afacerea MLM nu ar mai avea viitor), 2. se creaza astfel o piata paralela cu cea clasica(concurenta), 3. se creaza mici afaceri cu potential de crestere(mici afaceri de echipa ce maresc sansele de supravietuire si prin multiplicare, dezvoltarea lor, cresterea lor accelerata), 4. prin sistemele de pregatire cu care sunt dotate aceste afaceri, se nasc si se dezvolta mici lideri zonali, apoi mici armate de specialisti in vanzari, care concureaza acerb comertul clasic, 5. se schimba mentalitati, si tot mai multi oameni devin intreprinzatori pe cont propriu, 6. Oamenii o sa inceapa sa depinda de propria lor persoana, de propria lor pregatire, pricepere, motivare.

Acum probabil ca ati indentificat cateva afaceri care functioneaza de foarte multi ani in Romania, daca nu, amintesc de reteaua AVON si ZEPTER.

Impreuna cu un colaborator care este importator exlusiv pe Romania a unor produse/medicamente naturiste dorim sa dezvoltam un magazin online care sa puna la dispozitie si optiunea de MLM, acum stau si ma gandesc daca piata online si chiar cea offline mai este deschisa la astfel de afilieri, mai ales ca in cazul nostru ne-am gandit la niste comisioane foarte mari, asta inseamna ca la un produs de aproximativ 200 RON un afiliat in functie de nivelul la care se afla poate incasa in jur de 30% din valoarea produsului vandut.

Daca ar fi tu sa fi un afiliat care doresti sa-ti rotunjesti frumos veniturile ce ai dori sa primesti de la noi?… cu ce oferta trebuie sa venim catre tine exceptand comisionul care asa cum am spus e destul de mare pentru Romania?

Tu webmastere ce preferi sa promovezi pe site-ul tau, produse de la EmaG unde in princpiu greu vei reusi sa aduni o suma frumusica, produse prin 2parale sau sa fi afiliat direct la serviciul nostru care vinde produse foarte consumate, nisate atat pe barbati dar mai ales pentru femei indiferent de varsta si asta pentru ca produsele au atat rol cosmetic cat si de sanatate
?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *