Cosmote a anuntat luni lansarea unei oferte pentru utilizatorii prepaid din judetul Cluj si fanilor echipei de fotbal CFR 1907 Cluj, ce permite folosirea a 2000 de minute in retea doar in acest judet, impreuna cu o extraoptiune de 4,5 euro/luna, aceasta fiind primul produs al operatorului adresat utilizatorilor dintr-o anumita regiune. Tot in acest an, in aprilie, Vodafone a lansat o oferta promotionala pentru comunitatea maghiara din Romania, cu facilitati pentru abonatii din Covasna, Harghita si Mures care ar fi adus noi utilizatori in reteaua operatorului.

Pentru a primi cele 2000 de minute in retea care pot fi folosite doar in judetul Cluj, utilizatorii trebuie sa-si activeze o extraoptiune care include cate 800 de minute si SMS-uri in retea, 60 de minute nationale si internationale (catre retele fixe din Europa, si retele fixe si mobile din Statele Unite, Canada si Israel), pentru 4,5 euro/luna. In plus, utilizatorii acestui serviciu vor primi gratuit pe telefonul mobil alerte cu rezultatele din campionatul intern ale echipei CFR 1907 Cluj.

Recent, Cosmote a anuntat un alt serviciu cu valoare adaugata adresat fanilor fotbalului si tuturor clientilor operatorului, care odata activat, asigura primirea de informatii, prin SMS, despre scorul meciurilor echipei favorite, atat la marcarea fiecarui gol, cat si la finalul partidei. Serviciul este disponibil in doua pachete, fiecare in valoare de 1,19 euro pe luna.

Conform informatiilor Cosmote, “aceasta cartela este primul produs adresat utilizatorilor dintr-o anumita regiune, fani ai fotbalului”.

Tot in acest an, in aprilie, Vodafone a anuntat lansarea unei extraoptiuni, valabila 12 luni de la activare, dedicata comunitatii maghiare din Romania, care permite apeluri de pe mobil la orice retea fixa din Ungaria, la tarif de 7 eurocenti/minut si catre orice retea mobila, la 20 eurocenti/minut. In plus, abonatii Vodafone din Covasna, Harghita si Mures primeau 250 de minute in retea sau 250 de minute nationale la aducerea unui prieten in reteaua operatorului.

Cosmote Romania a ajuns in al doilea trimestru din acest an la 6,3 milioane utilizatori (n.r numar SIM-uri active), cu 36,4% mai mult decat in perioada similara din 2008, 80% dintre acestia fiind utilizatori de cartela. In trimestrul mentionat, Cosmote a inregistrat un profit operational de 300.000 euro, fata de o pierdere operationala de 13,5 milioane euro in acelasi trimestru din 2008.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *