Bursa de Valori Bucuresti a lansat noi servicii de Internet si Internet mobile cu scopul de oferi utilizatorilor un grad mai mare de mobilitate comparabil cu pietele vestice. Noile produse si servicii ofera si o versiune de site ce se poate accesa de pe teleofnul mobil, programul pilot intrand in vigoare din primul trimestru al anului 2009. Tarifele ce vor fi aplicate pentru diverse categorii de utilizatori vor fi stabilite la sfarsitul programului pilot, dupa ce se va face o evaluare a gradului de utilizare a acestor servicii.

Datorita crizei mondiale sunt foarte putine tranzactii pe Bursa generand o lichiditate scazuta asa ca i-as sfatui sa nu taxeze aceste servicii. Este mai important sa popularizezi Bursa astfel incat sa devina un fenomen de masa decat sa faci niste banuti de la circa 6000 de potentiali pasionati.
Proiectul BVB Mobile ofera acces facil celor impatimiti la informatia online cu care sunt obisnuiti – direct pe dispozitivul mobil. Preturi, stiri, informatii companii, evolutie indici – toate pe mobilul dvs. Intrati pe site-ul dedicat BVB Mobile si veti avea acces la stiri,Totaluri piete,Top-uri tranzactionare, Indici bursieri, Preturi ,Liste personalizate .

Vizitati www.bvb.ro/mobile prin browserul web al dispozitivului dvs. mobil. Acest serviciu este compatibil cu cele mai populare browsere web pentru mobile incluzand Microsoft Internet Explorer, Mobile Safari, Palm si Opera.“Imaginatia este mai importanta decat cunoasterea.Cunosterea este limitata, imaginatia inconjoara lumea.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *