Ati pus-o! Daca pana acum trebuia sa-ti pui un mic programel pe langa yahoo sa vezi oamenii care nu socializeaza, acum e mai simplu. http://www.yahoo-status.com/. Aici introduci adresa ignorantului si gata. Ii vezi chiar si poza. Ahh…si in plus nici macar nu trebuie sa’l ai in lista, adica nu e cu conturi and shit.

Eu am o teorie, daca omul vrea sa stea pe invizibil pe messenger inseamna ca:

1. Are treaba si isi tine messengerul deschis doar pentru a contacta EL pe cei carora are sa le transmita ceva.

2. A facut greseala sa foloseasca mailul personal ca forma de contact atat pentru prieteni cat si pentru colegii de munca. Astfel ca intre 9-17 sta pe messenger “invisible” pentru prieteni si “available” pentru colegii de munca.

3. Sta pe invisible pentru ca se afla la munca si tocmai prezinta sefului in ce stadiu se afla cu proiectul curent. (Se mai intampla ca in aceste cazuri seful sa observe o fereastra de Yahoo ce tocmai prezinta un “Buzz” + un “Ce faci cuaie? Te faci ca muncesti?” din partea unui prieten binevoitor)

Pentru cei ce au conturi pe Hi5 si au intre 14 si 20 de ani, exista un program prin care pot verifica oricand daca prietenii lor sunt prezenti sau nu online numit “Yahoo Messenger – Online Status Checker”:

Link

Ce mi s-a parut ciudat la programul asta e faptul ca iti arata statusul prietenului dar si avatarul acestuia. Mi se pare totusi o invadare de intimitate, nu?

Eu raman la aceeasi idee: daca cineva vrea sa stea pe invisible e treaba lui. Ce rost are sa-i cautam in fund si sa il stresam cu intrebari idioate gen “De ce stai pe invisible?”. Ai ceva sa-i spui? Suna-l! Nu-ti raspunde? Are treaba!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *