Gasiti compunerea melodiilor un lucru usor? Chiar prea usor? Pai, eu am probleme cu acesta.

Daca ati vizita casa si garajul meu ati gasi o multime de piese neterminate si foarte multe manuscripte cu cateva sunete, care arata ca am vrut sa comunic ceva cu ajutorul muzicii dar nu am terminat niciodata.

Poate va terminati mereu melodiile, le inregistrati si aveti liste bine documentate cu melodiile voastre ca sa le puteti gasi usor. Asa lucrez si eu acum, dar evident nu era asa dintotdeauna.

Am inceput sa realizez importanta terminarii melodiilor pe care le-am considerat atat de importante incat m-am apucat sa le scriu in primul rand.

Cred ca este important sa terminam melodiile incepute din aceste motive :

1. Numai atunci pot beneficia altii de melodiile noastre cand le-am completat, si doar atunci simti ca ai contribuit cu ceva care este benefic atat altora cat si tie.
2. Are un efect pozitiv asupra subconstientului daca iti completezi melodiile. Va va face sa realizati ca puteti scrie melodii. Este atat de simplu!
3. Dupa cum am mentionat, veti evita sa aveti multe melodii neterminate prin toata casa. Poti gasi multe inregistrari sau sunete neterminate care indica ca ai inceput sa scrii o melodie care ti-a insemnat ceva, dar acum sunt doar niste cuvinte.

Daca ai contract cu o casa de discuri, vei fi fortat mai mult sau mai putin sa produci melodii. Acestea vor fi incluse pe un CD de aproximativ 12 piese si vei avea ce canta la turneurile promotionale.

Poate te simti ca un sclav, pentru ca esti fortat sa produci un CD, dar avand un scop anume te va face sa fi creativ si vei putea scrie si termina melodii.

Daca nu ai contract cu o casa de discuri, poti beneficia din munca cu melodiile intr-un mod similar.

1. Fa-ti scopul de a produce de exemplu trei melodii, o balada de dragoste, o melodie cu ritm rapid si un vals.
2. Cand ai terminat piesele, inregistreaza-le si scrie-le pe un CD.
3. Invata melodiile pe de rost si canta le in fata prietenilor.

Facand aceste lucruri vei primi incurajarea necesara, abilitatea ta de a produce melodii va creste, iar tu te vei simti fericit si satisfacut prin ideea ca scrii melodii pentru a beneficia omenirea si desigur pe tine insuti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *