Sunt hotarata sa ma apuc de un sport, numai nu pot sa ma decid la ce sporturi as fi buna.

Desi parintii mei jucau golf, nu am mostenit talentul lor. Sa ating mingea, sa imi transfer greutatea cand o lovesc, sa imi tin capul jos – nu as putea fi atenta la minge facand toate astea.

Bunica m-a tinut pe cai toata vara – pana mi-a intepat o albina calul. Acesta s-a ridicat in doua picioare – am cazut – si m-a lovit in cap. Cand mi-am revenit, m-am decis sa nu ma mai ating de cai.

Stiu ca ar trebui sa continui sa calaresti dupa ce ai cazut, dar eu nu m-am intors nici pe pista de hochei. Hocheiul pe iarba nu este un joc social. Ultima data cand m-am jucat era in liceu. Atunci m-au numit aripa dreapta pentru ultima oara.

Oceanul fiind gradina mea, ati zice ca inotul ar trebui sa fie sportul meu. Poate ar fi daca nu as fi vazut filmul ‘Jaws’ – daca nu as auzi melodia din film de fiecare data cand intru in apa, daca nu ar arata fiecare val ca si inotatoarea unui rechin, daca nu s-ar zari rechini odata la cateva luni.

Se joaca volei pe plaja noastra. Orasul ne da fileul. Avem nevoie doar de minge si de tinerete.

Desi am experienta in alergat – dupa unele lucruri – fugitul ca sport imi solicita prea mult corpul. Ma obosesc mult prea repede.

Bicicletele sunt populare. Din pacate, am prostul obiciei de a inchide ochii cand trec pe langa o masina mare, deci nu vad mersul pe bicilete ca fiind sportul meu.

M-am gandit sa fac din tenis sportul meu. Imi plac imbracamintele purtate. Si bowlingul pe iarba are imbracaminte frumoase, dar numai pierderile m-au invatat ca nici acesta nu poate fi sportul meu.

Dorind sa joc ceva mai bine, m-am dus la un sport bar pentru inspiratie. M-a ajutat doar daca bautul berii, cuvintele obscene si bataile se pot spune a fi sporturi.

Prietenii care navigheaza au incercat sa ma ajute, dar termilologia este prea complexa si vasta. Chiar si panzele au nume diferite.

Am ajuns la concluzia ca sunt o spectatoare innascuta. Am ochi buni, pot sa strig tare, deoarece sunt mama, am coordonare destula ca sa pot aplauda si sunt in conditie fizica buna ca sa fac valul. A fi spectatoare este sportul pentru mine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *