Vara inseamna sport pentru barbati, iar pentru femei inseamna problema cu copiii si costumele lor de baie.

Acum o generatie, vara insemna ca femeile isi acopereau mobila de culoare inchisa cu material de culoare deschisa. Nu fac problema din asta, mobila mea este acoperita de picaturi de inghetata.

Dupa spusele unor psihologi, care nu au lucruri mai bune de facut, popularitatea inghetatei este ridicata din cauza ca adultii doresc sa isi retraiasca o parte a copilariei. Acesta este un lucru ridicol. Copilaria mea nu a murit niciodata.

Copilaria mi-a evoluat odata cu inghetata. Am invatat sa numar banii cumparand inghetata. Am invatat relatia intre litri si grame in sectia pentru inghetata a magazinului. Am primit inghetata ca recompensa pentru note bune, precum si daca m-am comportat bine in timpul drumurilor lungi facute cu masina.

Am devenit adult impreuna cu inghetata. Am mers cu prietenii de la facultate la o inghetata intre cursuri. Am vrut inghetata in locul tortului la nunta. Le-am cumparat inghetata fiilor mei cand au fost bolnavi sau s-au lovit la genunchi.

Inghetata si cu mine avem o istorie lunga impreuna, iar recent am devenit naturali. Eu nu mai folosesc spray pentru par, ceea ce imi economiseste bani. Ea nu mai folseste coloranti artificiali, ceea ce iar contribuie la economii.

Atat inghetata cat si eu am fost influentate de moda. Am purtat fuste lungi, fuste scurte, fuste drepte sau fuste incretite. Din pacate, inghetata nu mai are fusta. Fusta era inghetata in exces lasata pe con. Astazi fustele sunt rotunjite, lasand globurile de inghetate dezbracate.

Desi majoritatea entuziastilor verii prefera conurile si nu paharele, paharele satisfac anumite nevoi. Saptamana trecuta am auzit cum un tata incerca sa-i explice fiului mic cum sa linga un con de inghetata. Tata suna a fizician nuclear incercand sa explice meltdown-ul. Apoi a devenit evident ca acel copil nu avea sa termine inghetata.

Vreau sa imbatranesc odata cu inghetata, dar aromele vechi primesc nume noi. Totusi, sub un nume sau altul, tot inghetata ramane, dar va fi o zi fierbinte in iad cand voi cere un ‘Perrier Sorbet’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *