Nu trebuia sa imi caut sotul, pentru ca a venit la usa mea. O prietena voia sa-l introduca surorii mele mai in varsta. Oportunitatea mi-a batut la usa iar eu am deschis.

Oportunitatea poate exista oriunde. Nu mi-as cauta insa sot in magazinul de 3.9 lei. Cei care cumpara de aici ori vor sa faca economii, ori sunt zgarciti.

Nu mi-as cauta sot nici la spalatoria de rufe. Daca nu isi poate permite o masina de spalat, nu isi poate permite nici sa fie cu tine.

Barbatii in baruri pentru oamenii celibatari iti pot cumpara o bautura, dar chiar ti-ai dori sa te insori cu cineva care isi cauta sotie in baruri?

Locuri mai sigure sunt supermarketurile, librariile si parcurile pentru caini, dar trebuie sa fii atent oriunde mergi.

Este o sansa mare ca un barbat sa nu aiba sotie daca cauta legume, pentru ca putine femei au atata incredere in abilitatea sotului de a cumpara legume cata au in abilitatea acestuia de a cumpara un televizor. Dar sa fii sigur ca mancarea pe care o cumpara este pentru o singura persoana.

Daca vezi un candidat in librarie, ai facut progrese. Stii ca el poate citi. Daca treci incet pe langa el, poti vedea ce citeste. Aici trebuie sa ai grija. Poate este inca in scoala. Poate se asteapta sa il ajuti pana termina scoala. Nu poti judeca o carte dupa coperta ei, dar ar fi bine daca ai putea vedea cuprinsul acesteia.

Un barbat care isi petrece timp cu cainele este responsabil si ingrijitor. Doar sa fii sigura ca nu este cainele prietenei lui.

Multe prietene au incercat intalnirile oarbe. Problema este ca cei care aranjeaza intalnirea sa nu fie orbi si sa nu vada partile negative ale persoanei respective.

Apoi mai sunt si intalnirile prin internet – intalnirile oarbe ale secolului nostru. Si acestea isi au defectele. Cum poti judeca un om dupa poza lui si dupa ceea ce scrie? Oare o sa spuna ceva negativ depre el? Acum calculatorul este partea hotaratoare. In timpul intalnirilor oarbe partea hotaratoare era sa suporti primele minute cu el.

Cel mai bun mod de a-ti gasi partenerul este sa iti tii ochii deschisi. Uita te in cluburi, biserici si la organizatii voluntare. Asa nu va fi greu sa gasesti ceva in comun cu el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *