Nimeni nu m-a intrebat, dar daca as stapani lumea, primele lucruri pe care le-as face ar fi sa rezolv problemele de pace, sanatate si saracie. Apoi as rezolva problemele din viata de zi cu zi.

In aria politicii, unde trebuie sa fi atent unde pasesti, nasurile politicienilor s-ar lungi cand ar minti, iar noi am vota persoana mai buna, nu cea mai putin ofensiva.

Ceea ce imi aminteste, rotile caruciorului de la supermarketuri nu s-ar mai bloca intr-o directie si nici cei care voteaza. Cei care au 18 ani, cei care se lupta si voteaza pentru dreptul de a vota, ar fi destul de batrani sa bea bauturi alcoolice, deoarece atat votul cat si armata sunt experiente insobrietoare.

Deoarece condusul ar trebui sa fie efectuat doar sobru, initialele CSI (conduc sub influenta) ar fi pe placutele de inmatriculare a celor care conduc beti. Daca tot vorbim de soferi, cei peste o anumita varsta nu ar trebui lasati sa conduca, la fel ca si cei sub o anumita inaltime. Ar trebui sa vezi peste volan ca sa poti conduce.

Iar cand ai vedea un loc de parcare, toate ar fi de aceeasi marime. Nu ar trebui sa incerci sa te strecori cu masina de familie intr-un loc pentru o masina mica.

Scrisul medicilor nu ar mai fi ilizibil. Nu ar mai fi etichetele cu ‘Nu rupeti eticheta’ pe saltele. Nu ar mai fi taxe.

Replica ‘Nici o problema’ ar fi scoasa din dictionare, deoarece exista o problema. Iar problema cuvantului ‘zise’ in loc de ‘a spus’ ar fi rezolvata inainte ca limba sa moara.

Scociul si invelisul de plastic nu s-ar mai lipi de ele insisi, iar oamenii ar face ceea ce promit. Daca spun ca vor sa se lase de fumat, i-as ajuta. Fumatul ar ingrasa. Acesta ar reduce drastic fumatul in randul adolescentilor.

Daca vorbim de adolescenti, pantalonii care vin mai jos de talie ar trebui purtati cu bretele, iar sepcile s-ar putea purta invers doar daca si capul ar fi invers. Ganditul inainte este motoul meu.

Diamantele din inelele de logodna ar fi mai mari pe masura ce inainteaza casatoria. Celularele nu ar mai functiona in restaurante. Posta ar functiona deoarece Mos Craciun ne-ar aduce posta. Iar in ultimul rand, weekendul de trei zile ar promova reputatia zilei de Luni – sau ar transorma-o intr-o zi mai putin inchisa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *