Se spune ca daca gasesti un banut, esti norocoasa. Eu trebuie sa fiu si mai norocoasa. Am gasit un leu intreg si am avut noroc toata ziua – in special cand nu mi-am ranit spatele aplecandu-ma sa-i iau. Nu a trebuit sa stau la semafor, am gasit loc in parcare, iar masina politiei a trecut pe langa mine.

Daca sotul meu ar fi gasit leul, nu ar fi trebuit sa marturiseasca ca ne-am ratacit ‘putin’ si sa intrebe indicatii. Desigur, daca el ar fi gasit leul, nu ar fi uitat de aniversarea noastra si nu ar fi trebuit sa se duca la bijutier simtindu-se vinovat.

In ciuda acestora, el spune ca ii aduc noroc. Asta inseamna ca am noroc pe care pot sa i-l aduc. Daca nu as avea noroc, cum i l-as putea aduce lui?

Un trifoi cu patru frunzulite este un obiect norocos. La fel si potcoava pusa pe perete. Si piciorul de iepure este un obiect care aduce noroc – mai putin pentru iepure, care evident nu a avut noroc.

Cerealele Lucky Charms insa aduc noroc numai dentistului. Prajiturile cu biletele avertizeaza ocazional, dar acesta este un lucru normal; iar daca imi trece prin minte sa consult horoscopul pentru preziceri norocoase in viitor, trebuie sa ma prepar pentru horrorscopuri.

Gasirea unei urne cu aur la capatul curcubeului ar fi un lucru mai norocos decat daca as castiga la loterie, dar cum gasesc capatul unui fenomen de refractie, reflexie si dispersie a luminii in ploaie sau ceata?

Dupa feng shui, daca agat un clopotel in fata usii, norocul va intra in casa mea, dar daca agat unul in spatele casei, norocul va pleca. Poate daca agat un clopotel in fata casei, verisorul Walter va pleca prin usa din spate.

Dupa feng shui, obiectele puse in pereche aduc noroc in casatorie. Cred ca cel mai important ar fi ca sotul meu si cu mine sa ramanem o pereche.

Daca vezi o stea cazatoare, iti aduce noroc, dar mi-ar aduce noroc daca l-as vedea pe Michael Jackson? Cand vine vorba de stele, pot sa ii pun o dorinta primei stele pe care o vad noaptea – si asta am si facut. L-am vazut pe Ray Liota la o actiune caritabila si i-am pus o dorina lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *