Ca si copil, calatoritul cu avionul era emotionant, dar intre atunci si acum s-a transformat in banalitate si apoi in pacoste.

Desigur, daca iti vine greu sa cunosti oameni, avioanele sunt pentru tine. Scaunele apropiate iti dau sansa de a te apropia de alti 2 oameni din randul tau, cat si de 3 oameni atat in fata ta cat si in spatele tau.

Calcatul in picioare cand incerci sa iti parasesti locul, varsatul bauturilor cand te misti sau caderea obiectelor din compartimentul de sus sunt bune oportunitati sa-i cunosti pe acesti oameni.

Si poti spera ca asculta cu totii indicatiile stewardeselor in privinta sigurantei – desi nu inteleg de ce trebuie explicate vestele de siguranta cand zbori intre Los Angeles si Las Vegas.

Castile, insa, sunt o necesitate – pot fi ele inchiriate sau cumparate. Chiar daca nu asculti muzica sau nu te uiti la film sa iti petreci timpul, daca porti castile este ca si cum ai purta semnul ‘Nu ma deranjati’.

Cumparaturile in timpul zborului ajuta si ele la trecerea timpului. Stiu ca l-a ajutat pe tatal meu, deoarece fiul meu a primit un avion cadou, si stiu ca l-a ajutat pe unchiul meu, deoarece am primit un set de facut vin. Daca barbatii fac cumparaturi din propria initiativa atunci cand sunt la o altitudine de 8 km, magazinele ar trebui sa trimite cataloage la statiile spatiale.

Mancatul ajuta la trecerea timpului. Tin minte cand puteam alege intre diferite mancaruri. Apoi erau cutiile de picnic. Acum trebuie sa iti duci propria mancare, sau sa o cumperi la preturi similare celor din cinema.

Te poti imporspata in baie, dar cred ca sunt singura care citeste semul care le cere pasagerilor sa lase baia curata pentru pasagerul urmator. Astfel, trebuie sa curat dupa pasagerul anterior, ca cel care urmeaza sa nu creada ca eu am facut mizeria.

Ca sa putem evita haosul din cauza bagajelor, sotul meu spune sa impachetam totul in bagaje pe care le putem lua cu noi. Am putea face acel lucru daca ne-am duce in Paradis.

Nu conteaza unde mergi, companiile aeriene se mandresc daca ai ajuns la timp. Cand eram adolescenta, ma mandream cand aratam bine intr-un pulovar. Timpul de sosire al avionului este la fel de adevarat ca si orice minciuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *