404 Not Found


nginx
Remedii de casa adecvate pentru tratarea cicatricelor de acnee – Sporting News

In zilele de azi exista articole pe internet despre orice subiect imaginabil si trebuie sa ne gandim care din acestea sunt adevarate. Am citit un articol cu titlul ‘remedii de casa pentru tratarea cicatricelor de acnee’. Acest lucru nu ma ingrijoreaza atat de mult cat remediile afisate, care, dupa parerea mea, sunt ridicole.

In primul rand, cine sufera de acnee a trebuit sa reziste durerii cosurilor de pe fata sau spate si ramane cu cicatrice, iar promisiunea posibilitatii de a sterge aceste cicatrice acasa este una atragatoare, dar daca ideea este sa isi puna bicarbonat de sodiu pe fata drept exfoliant si apoi sa o spele cu otet, cred ca un adolescent se simte mai jenat din cauza mirosului otetului decat din cauza acneei.

Al doilea remediu recomandat este aplicarea unei mixturi dupa o reteta medievala, cu arbore de santal, pe fata si dormitul cu ea timp de o noapte. Dupa trezire, ea trebie spalata cu apa rece ca gheata, urmata dupa cateva ore de o spalare cu lapte si frecarea fetei cu un cub de gheata, care se presupune ca inchide porii. Pasul urmator este aplicarea sucului de castraveti si apoi frecarea cu o rosie taiata, inaintea indepartarii punctelor negre.

Nu stiu ce credeti voi, dar in zilele nostre, pline de cercetari stiintifice si medicamente bune pentru tratarea acneelor, nu cred ca vre-un adolescent ar folosi frigiderul pentru indepartarea acestora, si nu cred ca vreunul ar vrea sa miroasa ca si o ceapa murata.

Sfatul meu cel mai bun este ca, daca vrei sa scapi de cicatricele din cauza acneelor, ar trebui sa vorbesti cu colegii de la munca sau liceu, deoarece si ei trec prin aceleasi probleme ca si tine. Mergeti la farmacie si cititi despre cremele pentru tratarea acneelor, care se pot cumpara fara perscriptie medicala.

Deoarece stim cu totii ca acneea este un lucru stresant, pot sublinia faptul ca desi exista persoane care vor sa isi trateze acneea in propria baie, nu trebuie sa urmeze aceste sugestii stupide, iar daca le-ar urma, acestea i-ar putea lasa cu mai putina incredere in sine decat anterior.

Este important ca in caz ca nu stiti cum sa folositi un produs pentru tratarea acneei, sa cereti sfatul unui medic. Sunt sigura ca daca tratati acneea in mod sensibil, aceasta va disparea rapid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *