Confesiile unei femei frustrate : deoarece de 4 saptamani nu mi-am vazut caforul, am multe zile in care parul imi sta prost. Nu as fi pusa mai mult la incercare de catre par, nici daca as fi Iepurele de Pasti cu handicapuri.

Parul meu este scurt. Cand parul agitat a devenit moda, am crezut ca am gasit raiul paros pe Pamant. Nu am realizat ca si look-ul de par agitat necesita atentie. Evident, agita-si-pleaca este o poveste de adormit copii.

Sotul meu spune ca linia lui de par, care se retrage pe zi ce trece, il face sa se simta provocat. Acest lucru nu inseamna provocat. Pentru un barbat aceasta este o binecuvantare. Mai putin par inseamna mai putina munca. Si in plus, Yul Brynner si Sean Connery au demonstrat ca a fi chel este sexy.

Sa fim seriosi, barbatii arata bine cand au parul zbarlit sau suflat de vant. Femeile arata – la fel ca si in oglinda.

Eu daca ma uit in oglinda unui coafor este ca si cum m-as uita la un spectacol de magie. Coaforii se lupta sa imi puna parul intr-o directie, iar apoi in alta. In fata ochilor mei imi vad parul transormandu-se dintr-un haos fara forma intr-o coafura cu stil.

In loc de baghete magice, ei folosesc piaptanul, peria si uscatorul de par. Rezultatul este atat un truc al mainii cat si al unui stil nou. Dar care femeie poate crea aceeasi iluzie si acasa?

Daca tii un uscator de par intr-o mana si un piaptan in alta si incerci sa faci ceva cu parul tau, este ca si cand ai incerca simultan sa iti lovesti capul si sa isi freci abdomenul. Nu imi las frizerul sa foloseasca uscatorul de par pe parul meu. Dupa parerea mea, uscatoarele de par ar trebui sa poarte mesajul ‘Nu incercati acasa’.

Vopseaua, dauer-ul, indreptarea si extensiile de par pot face ca parul sa faca o multime de trucuri. Din pacate, parul meu face cel mai bine pe mortul.

Parul meu a fost colorat, am avut suvite si accentuari. Am avut par lung si scurt, cu trepte si scurtat. Ah da, am avut si dauer. Poate este din cauza ca am crescut in New England; dar daca nu iti place cum imi sta parul, asteapta un minut.

Am avut o multime de frizuri, dar nu am avut curajul sa imi spun coafezei ca nu imi place creatia ei. Ma uit in oglinda si imi spun ca nu sunt eu – ceea ce este un alt mod de a spune ca am nevoie de un alt magician.

Sa speram ca aceasta apartine trecutului. Ma duc la acelasi coafor de doi ani si cred ca el mi-a inteles in sfarsit provocarile. Sunt sigura ca locul de parcare pentru handicapati din fata frizeriei este pentru mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *