As fi fericita daca as putea cultiva broccoli in gradina mea. Dar din cauza climei tropicale, acest lucru este imposibil. Dar nu ma plang, deoarece putem cultiva fasole, rosii, vinete si pepeni amari.

Pepenii amari sunt benefici celor care sufera de diabet. Ce bine ca avem o multime in gradina, cultivati de mama. Cateodata ii mancam pentru mai multe zile. Deoarece sunt unele din cele mai comune legume din Filipine, le putem gati impreuna cu orice.

Inca un lucru despre aceasta planta care creste pe vita de vie este ca dupa ce incepe sa isi creasca fructul, nu se mai opreste pana nu se usuca. O data ce le incepe sezonul, vor creste o multime. Iar cand plantele mor, poti creste unele noi din semintele fructului deja cules.

Desi pepenii amari (numiti ampalaya in Filipine) sunt o leguma comuna in Filipine (sau sunt fruct?), ei nu sunt indragiti de toti. Raspunsul pentru acest lucru este unul evident: au un gust amar.

Nu mi-a placut cand eram copil. A inceput sa imi placa cand eram studenta lipsita de odihna. In afara de proprietatile anti-diabetice, pepenele amar este bogat in fier si ajuta la productia de globule rosii.

Nimeni din familia mea nu are diabet, dar ne place tuturor pepenele amar. Pai, in afara fiului meu de 4 ani.

Frustrati de tratamentele medicale traditionale, multi diabetici aleg caile naturale de vindecare. Aceste cai sunt abundente si probabil ca metodele de tratament naturale vor fi mai ieftine in viitor.

Dintre remediile naturale, pepenii amari se folosesc cel mai des pentru tratarea diabetului. Multi oameni spun ca le-a si ‘vindecat’ diabetul! Indiferent daca este metoda de vindecare a diabetului sau nu, este cert ca simptomele acestuia sunt diminuate prin mancarea pepenilor amari.

Fructele pot fi mancate crud sau consumate prin sucuri si ceaiuri. Recent au fost transformate si in capsule pentu inghitere usoara, deoarece nu tuturor le place gustul amar. Se pare ca functioneaza cel mai bine in cazul diabetului de tip 2 avansat.

De fapt, la Remedy Find, pepenii amari sunt pe locul 1 pentru tratamentul diabetului, chiar si in fata insulinei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *