404 Not Found


nginx
Motivatie inspirationala – Sporting News

Lucrurile mici inseamna mult – aceasta este motivatia inspirationala. Cand eram o fetita, imi era frica de intuneric. Bunica mi-a spus ca apusul de soare era felul in care Mama Natura ne spunea noapte buna. Aceasta era inspiratia motivationala care ma facea sa fiu curajoasa cand trebuia sa ma culc. Din pacate, cand venea vremea orei de vara, nu mai functiona. Mama Natura se culca mai tarziu decat mine.

Cand cresteam, mi s-a spus ca ‘Va Rog’ si ‘Multumesc’ erau lucruri mici care insemnau mult. Erau cuvinte magice. Cateodata cred ca am putea schimba lumea in Regatul Magic daca am spune cu totii ‘Multumesc’ si ‘Va Rog’.

Cu cateva zile dupa ce sotul meu m-a cerut de sotie, am fugit in propriul Regat Magic. Soacra mea credea ca nu este acceptabil in societate sa nu am o verigheta. Sunt sigura ca s-a gandit ca deorece nu avem inel, acest lucru va cauza ganduri inacceptabile in societate. Cinci luni mai tarzui mi-am primit verigheta. De fapt, parintii sotului meu i-au dat verigheta mea ca si cadou pentru terminarea facultatii. In timpul anilor, verigheta mea de diamant a demonstrat ca lucrurile mici inseamna mult.

Cu trei ani si jumatate mai tarziu, cand conduceam inspre casa surorii mele, cu fiul meu inca bebelus, m-a oprit un politist. Inainte sa ajunga la masina, am fost inspirata sa iau biberonul fiului meu. Era un lucru mic care i-a cauzat cateva minute de suferinta; dar in loc sa primesc amenda din cauza vitezei, am primit simpatie.

Doi ani si jumatate mai tarziu ne-am avut al doilea fiu si au fost o multime de lucruri mici care au insemnat mult. Insemna mult ca uneori cartoanele cu lapte aproape goale erau rasturnate. A insemnat mult cand fiul meu mai mic nu a mancat iedera, desi fiul meu mai mare l-a convins ca daca o mananca va avea imunitate contra ei. Insemna mult cand bicicletele treceau peste prag si se spargeau bicicletele – nu oasele.

Cand cresc baietii, ei nu stiu atatea despre motivatia inspirationala precum fetele. Sotul meu imi spune ca ma iubeste fara sa o stie. Ieri a impaturit hainele si a agatat oglinzi in baie. Barbatii nu realizeaza ca lucrurile mici inseamna cel mai mult in casatorie. Nu realizeaza cat de romantici pot fi chiar si daca sunt imbracati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *