Definitia din dictionar a unui prieten este de ‘o persoana pe care o cunosti bine si iti place.’ Acesta este o descriere prea vaga pentru un prieten care este o femeie.

Oamenii devin prieteni deoarece au ceva in comun – munca, biserica sau a nu putea evita sa fii insotitoare la o excursie scolara. O femeie este o mai buna prietena pentru o alta femeie decat un barbat.

O femeie vorbeste cu tine in timpul sezonului de fotbal. Ea va inchide si televizorul sa vorbeasca cu tine si iti va vorbi despre sentimente.

O sora-suflet este o fiinta unica. Iti spune adevarul, daca vrei sa-l auzi sau nu. In schimb, ai face orice pentru ea. Mda – in afara sa ii cureti geamurile.

O femeie care iti este prietena mereu te ajuta in vremuri grele – in afara de o zi cu par prost. Cand te gandesti ca viata ta nu ar putea fi mai proasta, iti spune ca familia ta nu a fost invitata la emisiunea lui Jerry Springer. Cand te simti trista din cauza barbatilor din viata ta, iti aminteste ca nu ai iesit niciodata cu Geraldo Rivera.

O prietena nu iti spune varsta, nu te lasa surprinsa de petrecerile-surpriza si nu-ti vorbeste pe la spate – doar atunci face acesta din urma cand are grija de spatele tau. Daca fiica ta mai are 11 cutii de biscuiti de cercetase de vandut, ea le va cumpara.

O prietena este mereu acolo cand ai nevoie de ea, chiar daca este la distanta de kilometrii. Va vorbi cu tine la telefon cat ai nevoie, si chiar si mai mult.

Unii oameni spun ca un prieten bun este cineva cu care ai dori sa fi ruda, dar un prieten nu ar face acel lucru cu un alt prieten, deci eu imi am propriile definitii.

Un prieten se naste dintr-o convenienta si demonstreaza ca este prieten in timpul unei inconveniente. Cand ii ceri unui prieten o favoare, te intreaba cand – nu de ce. Viata este un joc de echilibru; un prieten este plasa de siguranta. Poate ca dragostea face Pamantul sa se roteasca, dar un prieten te ajuta sa nu cazi.

Prietenia este cadoul pe care ni-l putem darui. Pentru a avea un prieten, trebuie sa fi si tu unul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *