Dupa cum probabil stiti sau dupa cum probabil nu stiti, cele mai cautate jocuri din Romania sunt jocurile barbie in fond si la urma urmei niste jocuri pentru copii mici.

Probabil ca avem tendinta sa fim uimiti de acest fapt, dar daca stam sa analizam situatia ne putem da seama ca o mare parte din utilizatorii de internet din Romania sunt “fetitele maturizate”, maturizate fortat pentru ca ele tot la jocurile barbie se gandesc.

Fenomenul “jocuri barbie” este unul foarte interesant si probabil ca mai exista si alti factori care au determinat cresterea traficului generat pe siteuri cu continut in special despre jocuri barbie. Statisticile spun ca acest cuvant “jocuri barbie” este printre cele mai cautate cuvinte in google avant aproximativ 100.000 de cautari pe saptamana.

Lista cu cateva dintre cele mai renumite jocuri barbie:

  1. Imbraca Barbie
  2. Imbraca Barbie 2
  3. Macheaza Barbie
  4. Barbie Mireasa
  5. Barbie Machiaj

Daca sunteti plictisiti, nu mai aveti la cine sa dati comment-uri pe hi5 si mess-ul va face figuri, jucati barbie ca oricum e pe gratis. Cam atat de spus despre jocurile barbieInca ceva, era sa uit… Mamicilor daca jucati barbie aveti grija sa nu va vada copiii ca poate nu-si vor mai face temele o buna perioada de timp. Acum chiar am terminat, ma duc si eu sa machez o papusa barbie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *