COSMOTE este singurul operator din Romania care a venit cu un sistem nou de “inchiriere” a jocurilor . Acest model foarte popular in Japonia si SUA ofera utilizatorului accesul lunar la o gama foarte larga de jocuri la un pret mai mic chiar decat cel pentru downloadarea unuia singur. De ce este mai avantajos un asemenea model pentru utilizatorul final? Pentru ca userul are acces la o gama foarte larga de jocuri , poate anula oricand subscriptia si in timpul asta poate incerca cu adevarat multitudinea de jocuri de pe piata. Daca descarci un joc poate sa nu-ti placa, sa te plictisesti repede de el si apoi sa fii dezamagit. Operatorul da ocazia clientului sa poata juca si incerca zeci de jocuri la pretul unuia singur.
Prin platforma de jocuri existanta in cadrul portalui i-mode clientii au acces la ofertele puse la dispozitie de liderii mondiali ai productiei de jocuri cu care Cosmote are deja incheiate parteneriate: Gameloft, EA Games, Zenops, G-mode ,etc dar si la branduri care au facut istorie Sonic, Sega, Tetris, Necocci.

Desperate Housewives, Paris Hilton’s Diamond Quest, Prince of Persia , Real football, Asphalt : Urban GT2, Chessmaster, Ibiza Beach party ,King Kong, Miami Nights:Singles in the City, Tom Clancy’s Splinter Cell Double Agent sunt doar cateva din titlurile pe care le ofera utilizatorilor in site-ul sau i-mode- Gameloft liderul din Europa in productia de jocuri pentru telefoane mobile.

EA Games detine canalul Tetris care pune la dispozitie Ea Bowling 2, Pictionary , Hockey, Minigolf sau la fabulosul Sim City dar iti ofera si versiunile mobile ale celor mai populare jocuri realizate de EA Games : Medal of Honor, Need for Speed Carbon, Fifa 2007, The SIMS 2, SOCOM Mobile Recon.

In ministe-urile celor de la G-mode sau Zenops poti juca Platinum Sudoku, Jumping Ninja, Banana Monkey, Space Harrier, Renault F1 Team, X-Raid Corona Rally, Krystaloids, Alive & Fearless, Puyo Pop sau Bowling. De asemenea te poti juca cu un prieten vechi :simpaticul Sonic al celor de la SEGA sau te poti imprieteni si amuza copios cu un personaj la fel de popular in Japonia dar foarte nou la noi: haiosul Necocci adus in Romania prin parteneriatul recent cu Nancy Japan.mobile, gsm,Cdma,internet mobil,sms,ringtones, Nokia, Ericsson, Samsung, LG,Orange, Vodafone, Zapp, Motorola, video, call,i-mode

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *