Se pare ca site-ul celor de la Cancan si-a revenit pentru o scurta vreme. Asa ca puteti citi acolo adevarata poveste a clipului cu Irinel si Monica Columbeanu facand sex oral intr-un restaurant.

Cei de la Cancan sunt atacati de sute de hackeri, sute de mii de vizitatori vor sa vada filmul, ce mai, e stirea anului. Ce credeti, daca era un cantaret sau vreun actor sau un fite-cine si-l filma cineva in timpul unei partide de sex oral, cati vroiau sa vada filmul? Cred ca nu mai mult de cateva mii.

Dar acum se pare ca-s sute de mii care vor sa vada acest clip. Eu cred ca se exagereaza, pentru ca nu mi se pare ceva extraordinar, e pur si simplu un film destul de slab (realizat cu telefonul mobil) in care nu se inteleg prea multe.

Decat ca Monica-i face sex oral lui Iri. Si atat. Bun, si ce-i cu asta? Am urmarit tot filmul si m-am plictisit, asa ca nu-l recomand celor care vor sa urmareasca ceva senzational.

Acum urmeaza adevarata poveste a clipului, potrivit Cancan:
A fost realizat in februarie prin gaura cheii, de catre angajatii unui restaurant, care acum s-a inchis.

Fiindca legislatia in vigoare poate sanctiona difuzarea unor asemenea imagini, desi ele pot constitui si ultraj la adresa ordinii publice Cancan nu a cumparat filmul care le-a fost oferit de catre tanarul care a sosit cu CD-ul la ei in redactie.

Dar filmul a fost urcat pe youtube si alte siteuri de profil asa ca oricine il poate vedea acum. Oricum, mie nu mi se pare normala incalcarea intimitatii unor persoane, fie acestea vedete sau milionari in Euro.

Ce credeti despre toata aceasta poveste? Nu vi se pare ca se cam exagereaza?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *