Vesti bune pentru fanii serialului Prison Break ! Televiziunea Fox a decis ca acesta sa aiba si o a treia serie. Si asta dupa succesul inregistrat la public.

Aventurile fratilor Michael Scofield si Lincoln Borrows continua sa atraga in fata micilor ecrane milioane de telespectatori din intreaga lume.

Cand Lincoln este condamnat la moarte pe nedrept pentru uciderea vicepresedintelui Statelor Unite, Michael isi propune sa il ajute sa evadeze in urma unui plan care presupune ca el insusi sa fie inchis in aceeasi inchisoare.

Dupa ce ajunge in penitenciarul Fox River, Michael se afla intr-o cursa contra cronometru si trebuie sa invinga diverse obstacole pentru a-si face printre detinuti si personalul puscariei relatiile de care are nevoie pentru a evada.

Pe corp el are tatuat codificat intregul plan al cladirii.

In a doua serie, cei 2 reusesc sa evadeze impreuna cu alti colegi dar pe urmele lor sunt politia si FBI-ul.

Detaliile privind sezonul cu numarul 3 sunt tinute secrete. Totusi daca in seria 2 nucleul de deţinuţi s-a separat povestea a devenit difuză, urmărindu-i pe fiecare în parte, in cea de-a treia deţinuţii vor fi din nou împreună, iar conflictele şi relaţiile dintre ei vor fi reluate.

Prison Break inregistreaza in acest moment 9 milioane de telespectatori numai in Statele Uite. sursa: www.europafm.ro (Andrei Paleu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *