Schimbare radicală de situaţie în cazul venirii pe lume al celui de-al doilea moştenitor al Columbenilor. Deşi se credea că Moni îi va dărui lui Iri un nou copil, lucrurile nu sunt deloc aşa. Barza va ocoli, cel puţin în următoarele cinci-şase luni conacul boieresc al Columbenilor din Izvorani.

Publicaţia Cancan anunţa joi că, potrivit unor surse confidenţiale, tânăra băcăuancă ar fi însărcinată în luna a patra. Ei bine, prima care a reacţionat a fost soacra Monicăi. Aceasta, deranjată de faptul că a aflat din presa că va fi din nou bunică, a sunat-o şi a pus-o la punct pe Moni. Nevasta lui Iri, surprinsă, i-a explicat mamei soţului ei că nu este gravidă şi că, dacă ar fi fost, ar fi anunţat-o înainte ca ştirea să „transpire” prin presă. „M-a sunat mama soacră şi mi-a spus: «E normal să aflu din ziare că eşti însărcinată?». Bineînţeles că am început să râd şi i-am spus că nu este adevărat”, a declarat Moni pentru cotidianul Ziarul.

Băcăuanca a mai ţinut să precizeze că, în momentul în care va fi însărcinată, nu se va ascunde şi va face anunţul public. Că doar, deh, este vorba de tradiţia familiei Columbeanu. „Dacă eram însărcinată, le spuneam tuturor, nu aşteptam să afle familia din ziare. Când voi fi însărcinată nu o să mă ascund, pentru mine nu este un secret”, a conchis studenta.

„Naşterea Secolului II”, amânată

La nicio lună de la naşterea micuţei Irina, Irinel avea mare grijă să îi stabilească o nouă „sarcină” soţiei sale, aceea de a îi aduce pe lume, cât mai repede cu putinţă, un nou moştenitor, de preferat băieţel. Deşi băcăuanca a încercat, făcând tot posibilul pentru a-i face pe plac bogatului ei soţ, totul părea absolut în zadar: Moni nu putea rămâne însărcinată în acelaşi an în care a născut.

Pe 24 mai, cu ocazia botezului Irinei şi a aniversării zilei de naştere a tatălui ei, opinia publică se aştepta ca tânăra nevastă de om de afaceri să anunţe marea „bombă”, cu surle şi trâmbiţe, aşa cum a făcut-o şi la nunta din vara lui 2006. Oarecum surprinzător, acel „Iri, sunt!” a întârziat de această dată să apară, sărbătoritul neprimind cadoul mult visat.

Ei bine, joi să părea că Iri chiar ar fi primit cadoul de la nevasta sa, dar între patru ochi. Potrivit dezvăluirilor unor surse confidenţiale pentru Cancan, Moni s-ar fi aflat chiar atunci, în mai, însărcinată în prima lună. Mai mult, băcăuanca ar fi făcut o vizită, în urmă cu trei săptămâni, medicului ei ginecolog din Spitalul Elias şi ar fi primit confirmarea că se află în două luni şi jumătate cu sarcina.

Ceea ce înseamnă că soţia lui Iri ar fi trebuit să intre acum în luna a patra. Veştile îmbucurătoare pentru omul de afaceri din Izvorani nu s-ar fi oprit însă aici! Nu numai că Moni i-ar aduce pe lume un nou urmaş, dar aceasta ar fi fost exact ce şi-a dorit Irinel, şi anume un băiat, a aflat Cancan. Asta pentru că, după primele semne pe care le-ar fi dat aşa-zisa sarcină, sexul copilului ar fi putut fi oarecum precizat. Deşi nu şi-ar fi însoţit soţia la controlul de rutină din urmă cu trei săptămâni, se părea că Iri o va face la următorul, când omul de afaceri ar fi aflat ce ar fi trebuit să îi aducă barza: băiat sau fetiţă.

Sursa: Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *