404 Not Found


nginx
Fiica Omidei, prima vrajitoare cu blog – Sporting News

Au trecut vremurile in care vestea despre vrajitoare se ducea din gura-n gura. Acum, Vrajitoarea Rodica, fiica mamei Omida :), are Messenger ID, blog si site. Nu se pricepe ea cu internetul cum stie sa descante cartile, dar pana la urma tot a gasit pe cineva sa-i creeze blog, site si sa-i “compuna” un cont pe Yahoo Messenger.

“Lidera incontestabila a vrajitoarelor din romania”, cum modest se prezinta pe blog, explica dintru inceputul blogului la ce se pricepe:

“Persoanele carora li se intimpla lucruri inexplicabile cat si cei care care cred ca i-a parasit norocul, persoanele care doresc sa intoarca persoana iubita, cei cu dezbinari familiare, declin in afaceri, persoanele care doresc sa-si cunoasca viitorul, atat persoanele care cred ca au probleme venite din farmece, cat si persoanele cu foarte multe boli fara leac, cum ar fi:
Epilepsia, Alchoolismul, Impotenta, Depresii, Frica si altele, persoanele care doresc amulete purtatoare de noroc si aparatoare de rau sa apeleze cu toata increderea si rezultatele vor fi garantate suta la suta”.

Citim aceste randuri si firesc vine intrebarea “Cum?”. Dar nici nu conteaza. Mai jos aflam o mica istorioara din viata mamei Omida si intalnirea ei cu Elena Ceausescu. Povestea s-a sfarsit trist.

“In ultima vizita a Elenei Ceausescu la mama, aceasta i-a spus lucrurile ingrozitoare pe care le vedea, prezicandu-le moartea in conditii dezastroase intr-o luna decembriea aproape de o sarbatoare mare, anuntandu-i ca se si retrage”. Mama Omida e legenda si zeci de “fiice adevarate” isi revendica azi harul mostenit de la aceasta.

Platile – prin “uestern iunion”

Rodica Gheorghe – adica vrajitoarea – are, din cate ne-a spus, clienti „numai” din strainatate. Plata pentru clientii de peste hotare se face prin „uestern iunion”.

Daca ii vine un sceptic la usa, care nu crede in vrajitorii, fiica Omidei vine cu dovezile.

„La persoanele care sunt putin mai sceptice le iau data de nastere, numele de botez si atunci eu le deschid cartile de tarot la ora 12.00 noaptea si le spun apoi tot ceea ce eu nu as sti despre ei si le spun ca si cum as fi langa ei si le-as cunoaste viata dintotdeauna”.

E normal, spune ea. Si cel mai sceptic om isi schimba parerea despre magie cand un strain iti spune problemele si secretele. In fiecare luna martie a anului vrajile se reinnoiesc. Si daca sunt reinnoite atunci sunt mai greu de dezlegat.

Impotenta, frigiditatea si epilepsia sunt maladii de care vrajitoarea spune ca le poate vindeca. Specialitate ei ramane dezlgarea vrajilor facute de vrajitoarele “rele”.

Pretul unei sedinte „depinde de la caz la caz, nu e nici un caz asemanator cu altul”. Si depinde si de cat de des trebuie facut ritualul.

Ce nu poate face vrajitoarea Rodica

Fiica mamei Omida marturiseste ca vrajitoarele care se lauda ca vindeca boli cum ar fi cancerul sau dependenta de droguri sunt impostoare, dar ca argintul viu se poate scoate din om. Important e sa ai har, sa sti rostul cartilor si sa lucrezi cu Dumnezeu.

Acum lucreaza pe internet. „Oriunde sunt oameni nefericiti si sunt oameni care au vraji facute”, sustine vrajitoarea cu blog. Dar calculatorul nu o ajuta prea mult la vrajile propriu-zise. Astea le face in continuare dupa reteta stramoseasca.

Calculatorul, messengerul si blogul o ajuta insa la comunicarea cu clientii. Sau potentialii clienti.

HotNews.ro, Liana Anghelescu, 10 iul 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *