Dupa mai multe fotografii spion, mult asteptatul BMW Seria 1 coupe se dezvaluie. Informatii oficiale si o galerie foto ale modelului au fost publicate de constructorul bavarez astazi. Automarket va ofera in premiera primele informatii al celui mai nou coupe BMW.

La exterior modelul impresioneaza prin liniile line, noile blocuri optice spate de tipul LED, prin eleronul incorporat al portbagajului. La interior clientii vor putea opta intre doua variante de tapiterie din piele Leatherette si Boston si vor dispune de radio prin satelit, interfata Bluetooth, conexiune externa pentru player MP3, USB, iPod sau iPhone.

Adevaratele modificari se vad insa sub capota, unde BMW va oferi o gama larga de motorizari. Vor exista doua motoare de 3.0 litri pe benzina care se vor regasi pe 128i si pe 135i. Propulsorul de pe 128i este unul cu sase cilindri in linie, care dezvolta 230 cai putere si un cuplu motor de 200 Nm.

Motorizarea pentru versiunea de top 135i va fi asigurata de propulsorul pe benzina cu sase cilindri, de 3.0 litri, supraalimentat, care dezvolta 306 cai putere si un cuplu motor de 400 Nm. Performantele motorului sunt si ele impresionante: 0-100km/h in 5.3 secunde si o viteza maxima limitata electronic la 250 de km/h.

Tehnologia BI-VANOS si injectia directa duc la un consum mediu foarte scazut, de doar 7.6 litri/100km. Economia de combustibil se realizeaza si cu ajutorul tehnologiei Efficient Dynamics, care regenereaza energia fortei de franare.
Integral in Automarket

Automarket, Bogdan Mirica, 30 iun 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *