Cele mai vestite mostenitoare din lume atrag interesul oricarui barbat, daca avem in vedere ca intr-o buna zi vor intra in posesia unor averi uriase. Din acest motiv, redactorii Askmen.com au realizat un top al mostenitoarelor necasatorite. Potrivit publicatiei, acestea sunt niste mici Cenusarese care asteapta sa devina regine.

Locul 10: Nicky Hilton

Nicky, nascuta in 1983, nu doar ca arata foarte bine, ci are si inclinatie spre design. Colectiile sale de haine pentru tinere, copii si femei, Chick by Nicky Hilton, sunt sofisticate si elegante.

Pe viitor, Nicky planuieste sa-si deschida propriul lant hotelier, care se pare va avea numele Nicky O. Avand un fizic de invidiat si conducand o afacere profitabila, Nicky este o femeie greu de sedus.

Locul 9: Paris Hilton

Paris Hilton este una din cele mai neobisnuite mostenitoare. Cunoscuta ca o vedeta nonconformista, Paris apare frecvent in ziarele de scandal, iar de curand a avut probleme cu legea, executand o pedeapsa de 23 de zile de inchisoare. Nascuta in anul 1981, Paris este fiica cea mare a lui Kathy Richards si Richard Hilton.

Statutul lui Paris de mare mostenitoare este garantat de faptul ca artista a mostenit o suma cuprinsa intre 30 si 50 de milioane de dolari dupa moartea strabunicului ei, Conrad Hilton, fondatorul hotelurilor Hilton.

Paris a debutat in actorie in anul 2005 in “House of Wax”, apoi a incercat o cariera in televiziune participand alaturi de Nicole Richie la show-ul “The Simple Life”, iar in anul 2006 a debutat pe piata muzicala, realizand albumul “Paris”.

Locul 8: Hind Hariri

Avand o avere estimata la circa 1.6 bilioane de dolari, Hind Hariri este cea mai tanara miliardara din lume. Hind a mostenit aceasta suma impresionanta dupa ce tatal sau, politicianul si omul de afaceri Rafik Hariri, a fost asasinat in anul 2005. In acelasi an Hind a absolvit universitatea din Beirut, iar de atunci se ocupa de evenimente sociale.

La ultimele alegeri electorale din Liban, Hind Hariri a condus campania electorala a fratelui sau, Saad.

Locul 7: Dylan Lauren

Dylan Lauren, in varsta de 30 de ani, este fiica mogulului modei Ralph Lauren. Dupa ce a absolvit Universitatea Duke din Carolina de Nord, Dylan a dezvoltat o sofisticata firma de dulciuri, Dylan’s Candy Bar (DCB), care in prezent are patru sucursale in Statele Unite.

Cu toate ca Dylan ar fi putut trai foarte bine din mostenirea pe care i-o va lasa tatal sau, aceasta a preferat sa-si dezvolte propria afacere.

Locul 6: Casey Johnson
Casey Johnson nu va mosteni doar bunurile tatalui sau Woody Johnson, proprietarul New York Jets, ci si imensa avere a Johnson & Johnson. Casey, ca aproape orice mostenitoare, a facut nenumarate opere de caritate. Anul trecut Casey a adoptat o fetita din Kazakhstan. Pe viitor mostenitoarea planuieste sa lanseze o linia de produse – Journey.

Locul 5: Ivanka Trump

Nascuta in anul 1981, Ivanka Trump este fiica magnatului american Donald Trump. Pe langa faptul ce este deosebit de bogata, Ivanka este dotata si cu o frumusete stralucitoare, ea fiind prezenta in calitate de model la cateva prezentari ale unor renumiti creatori de moda ca Versace, Marc Bouwer si Thierry Mugler si aparand pe copertele revistelor Seventeen, Elle, Glamour si Stuff.

Locul 4: Lydia Hearst-Shaw

Alaturi de Amanda Hearst (prezenta si ea in acest top), Lydia Hearst este una din mostenitoarele imperiului media Hearst. Cu toate ca a stiut ca are viitor asigurat, Lydia a muncit din greu pentru a-si construi o cariera de succes in modeling. De asemenea, aceasta a facut echipa cu creatorul Anand Jon pentru realizarea unor posete si unor blugi la moda.

Locul 3: Georgina Bloomberg

Michael Bloomberg a infiintat o companie de software chiar cu putin timp inainte de nasterea fiicei sale, Georgina. Dupa douazeci de ani, Bloomberg a ajuns sa aiba o avere estimata la 5.5 bilioane de dolari. Georgina nu a avut interes pentru dezvoltarea unei cariere in politica sau in afaceri.

Mostenitoarea a devenit campioana la concursurile de echitatie, participand la mai multe competitii din Europa si America si castigand nenumarate premii. In prezent, Georgina studiaza la Universitatea din New York.

Locul 2: Amanda Hearst

Amanda Hearst este nepoata magnatului media William Randolph Hearst. La varsta de 22 de ani, Amanda este un model renumit al agentiei IMG. De curand Amanda a devenit imaginea firmei Lilly Pulitzer. In prezent Hearst studiaza istoria artelor la universitatea Fordham din New York.

Locul 1: Anna Anisimova
Cunoscuta ca “rusoaica Paris Hilton”, deoarece ii place sa-si traiasca viata din plin, Anna Anisimova este fiica magnatului rus din industria metalurgica, Vasili Anisimov, a carui avere se ridica la 1,3 miliarde de dolari. Anna, in varsta de 21 de ani, a studiat la universitatea din New York si a fost topmodel. In prezent, Anna Anisimova este broker imobiliar.

HotNews.ro, S.B., 30 iun 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *