De multa vreme am vazut ca umbla pe net tot felul de programe de spart parole si tot felul de metode de spart parole la Yahoo, Google si alte mailuri din astea.

Eu cred ca un astfel de program nu iti va aduce parola mult dorita. Toate programele astea de spart sunt pacaleli si sunt special program-ate sa te pacaleasca.

Intr-adevar acestea sparg parole, parolele fraierilor care vor sa le foloseasca.
De exemplu, cel mai usor asa zis program de spart parole (metoda de spart parole) este cel cu trimiterea unui mail la o adresa de tipul webmaster_security@yahoo.com in care iti dai toate datele in mailul respectiv, adica username si parola si mai apoi astepti sa primesti un mail de la Yahoo, Google sau altii asemenea, cu parola unui cont ales de tine (cel care il vrei spart).

Faza este ca respectiva adresa de email (webmaster_security@yahoo.com) apartine unuia care tocmai ti-a luat parola (daca ai fost suficient de fraier sa ii trimiti un mail). Nu-i asa ca-i simplu acest program?

Restul programelor sunt bazate cam pe aceeasi idee de spart parole.

Cam asta e smecheria cu programele astea, tot ceea ce fac ele este sa ia parole de la oamenii creduli.

Oricum, cei care cad in capcana si folosesc acest tip de program merita sa li se fure parole-le. deoarece si ei vroiau sa ia parolele altora.

Pentru cei care nu ati folosit inca un program de spart parole, va folosesc sincer sa nu o faceti, nu cred ca exista astfel de programe si oricum, daca ar exista nu ar fi publice…
Be Good, Play Nice…

0 thoughts on “Ce Program de spart parole? Vrajeala …

  1. daca nu mere sami sparg parola de la id meu,k miam uitato,imi bag poal in yahoo masii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *