P. Diddy va merge singur in turneul din Marea Britanie pentru ca lui Snoop Dogg i s-a interzis accesul in tara.

Un purtator de cuvant al cantaretilor a comentat ca turneul a fost anulat deoarece lui Snoop Dogg i s-a refuzat eliberarea vizei, in ciudat asigurarilor primite de guvernul britanic de la rapper.

„P. Diddy si Snoop au fost foarte dezamagiti si devastati de stire,” a adaugat purtatorul de cuvant. „Nu au vrut sa-si dezamageasca fanii, iar concertul din Marea Britanie ar fi trebuit sa fie o atractie a turneului.”

Lui Snoop i s-a refuzat viza datorita neintelegerilor avute cu legea, atat in trecut, cat si in prezent. Prezenta lui in Marea Britanie nu a fost considerata a fi benefica pentru cetatenii britanici.

Snoop este de alta parere, insa: „Pot sa ajung la copii cu microfonul, lucru pe care politicienii nu reusesc sa-l faca cu vocea. Pot sa le spun sa opreasca violenta si omorurile care se petrec in Marea Britanie,” a declarat el pentru MTV.

Ca urmare, Snoop si D. Diddy au anulat concertele din Londra, Cardiff, Manchester, Glasgow si Nottingham. Organizatorii vor rambursa biletele pentru concertele anulate. Urmatoarea oprire a turneului este in Dublin, in Irlanda, sambata si duminica.

Snoop a mai avut probleme in Marea Britanie. In aprilie 2006, el si cinci membri ai anturajului sau au fost arestati la Aeroportul Heathrow, dupa ce s-au incaierat cu fortele de ordine ale aeroportului.

La inceputul lui martie 2007, Snoop Dogg a fost arestat in Suedia pentru posesie de droguri. Politia a gasit drogurile in masina care il transporta pe rapper la petrecerea de dupa concert. Snoop a fost eliberat, in asteptarea rezultatelor examenului toxicologic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *