Top modelul Naomi Campbel va lucra ca menajera intr-o cladire publica din New York, timp de cinci zile, pentru a-si ispasi pedeapsa de munca in folosul comunitatii. Aceasta a fost condamnata de autoritati pentru ca si-a lovit menajera cu telefonul mobil, relateaza thisislondon.co.uk.

Luna trecuta, Campbell, in varsta de 36 de ani, a recunoscut, in fata unei instante din Manhattan, ca si-a atacat menajera, Ana Scolavino. Potrivit probelor aflate la dosar, top modelul a lovit-o pe menajera in cap cu un telefon mobil, cauzandu-i o rana care a fost tratata dupa ce a fost prinsa cu patru copci.

Campbell a fost obligata sa plateasca o amenda de circa 300 de dolari si sa efectueze cinci zile de munca in folosul comunitatii. Avocatul acesteia a cerut instantei ca aceste ore sa nu fie efectuate in public.

Decizia o va scapa totusi de umilirea publica la care a fost supus Boy George anul trecut dupa ce a recunoscut ca a chemat politia fara motiv, pentru a raporta o spargere falsa in apartamentul sau din New York. Fostul membru al trupei Culture Club a fost obligat sa lucreze pentru serviciul pentru drumuri publice ca maturator.

Un purtator de cuvant din partea lui Campbell a declarat ca aceasta este pregatita sa-si ispaseasca pedeapsa indiferent de locul in care va fi trimisa si de ce va fi obligata sa faca.

HotNews.ro, C. Marin, 06 mar 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *