avatare cool

avatare babes , hot babes 😉

avatare love si avatare iubire si dragoste

What is love ?
Love is a deep, tender, ineffable feeling of affection and solicitude toward a person, such as that arising from kinship, recognition of attractive qualities, or a sense of underlying oneness.

avatare babes si avatare hot sau fierbinti pe romaneste

BABE, Definition:

1. A baby; an infant.
2. An innocent or naive person.
3. Slang A young woman.
4. Informal Sweetheart; dear. Used as a term of endearment.

———————————————————————-

avatare zodiac – funny

Semne astrologic, zodiacul chinezesc si clasic. Horoscopul in avatare 😉


avatare cu zodiacul chinezesc: maimuta, dragon, sobolan

ZODIAC: Zona circulara a sferei ceresti în care se afla cele douasprezece constelatii corespunzatoare lunilor anului si prin fata carora trece drumul aparent al Soarelui în cursul unui an; fiecare dintre cele 12 sectoare ale acestei zone. * Semnele zodiacului sau zodiacele = figurile simbolice ale zodiacului reprezentând cele douasprezece constelatii. 2. Carte de astrologie cuprinzând preziceri asupra destinului oamenilor, potrivit zodiei în care s-au nascut; carte de zodii


avatare astrologice : sagetatator, gemeni, capricorn

ZODIAC: (def.2) Zona a boltii ceresti care se întinde de o parte si de alta a eclipticii, fiind strabatuta de Soare în decursul unui an si cuprinzând 12 zodii. * Semnele zodiacului = figurile simbolice ale celor 12 zodii. 2) Totalitate a celor 12 zodii, cuprinse de o astfel de zona a boltii ceresti. 3) Carte pe baza careia se prezice viitorul omului potrivit zodiei în care s-a nascut.

——————————————————————-

avatare cu animale

Avatare funny cu animale


avatare desenate cu animale


avatare cu cerbi si caprioare


cu toate ca a trecut perioada paselui iata si cateva avatare cu iepurasi


cine a spus ca nu avem avatare cu maimute ? 😉


ete si 3 avatare cu broaste raioase
sau avatare cu broaste frumoase


animale salbaticefelineavatare cu lei
(atentie: lei de jungla nu de buzunar)


poate ca cineva iubeste zimbrul si doua-trei avatare cu zimbrii sunt bine venite


avatare cu ursi


avatare cu pisici


avatare cu pisicute


avatare cu mate sau cu avatare cu feline in doua picioare


avatare funny cu pisici


avatare cu pisoi


avatare cu caini


avatare cu catei


avatare cu catelusi


avatare funny cu caini, catel cu cu inimioare


un numar foarte mare de avatare cu animale, (peste 23 de mii de avatare) o sa gasiti pe findavatar.com in sectiunea Animals!

———————————————————————————-


Avatare cu ingeri (imagini simple)

Cuvântul “înger” derivă din grecescul “angelos” care înseamnă “mesager”. După cum ne sugerează şi numele lor, îngerii au rolul de a intermedia relaţia omului cu Dumnezeu, transmiţând mesajele de la Divinitate către om şi invers, de la om către Dumnezeu. Dar ei nu sunt doar nişte simpli mesageri în înţelesul strict al cuvântului ; ei au sarcina şi de a ne ghida şi susţine pe lungul drum al vieţii.

Avatare animate cu ingeri

Îngerii reflectă perfecţiunea divină: bunătate şi generozitate infinită, fiind capabili de o dragoste nelimitată şi beneficiind mereu de o mare fericire pe care doresc să o împărtăşească cu noi. Ei cunosc instantaneu consecinţele nenumărate ale unui principiu sau miile de faţete ale realităţii. Cunosc secretele naturii, stăpânesc legile care guvernează Universul, sunt păstrătorii unei ştiinţe foarte vaste şi a unei înţelepciuni infinite. Ei lucrează constant pentru binele omului, întotdeauna şi pretutindeni. Chiar dacă noi nu percepem prezenţa lor şi nu le acordăm nici un gând, îngerii veghează asupra noastră în orice clipă, ne ajută în momentele dificile şi ne apără de tot felul de pericole.

imagini animate cu ingerasi

Îngerii se află pretutindeni: ei veghează asupra caselor, ne însoţesc în călătorii, sunt alături de persoanele care suferă şi care au nevoie de susţinere şi consolare în momentele de descurajare. Nefiind îngrădiţi de legile impuse de materie, ei se pot deplasa cu o viteză inimaginabilă pentru noi, care suntem constrânşi de legile spaţiului şi ale timpului ; este suficient să ne gândim la ei şi imediat sunt alături de noi, gata să ne ofere ajutorul lor preţios.

Avatare cu ingerasi

În întreg Universul, fiecare înger are atribuţii precise. Galaxiile, planetele, stelele sau, dacă vorbim de lumea în care trăim, oceanele, râurile, oraşele, naţiunile, sunt încredinţate supravegherii îngerilor. Pentru a-şi îndeplini misiunea pe care o au pe Pământ, ei se consacră foarte mult pentru ghidarea şi protecţia oamenilor.

imagini cu ingeri

Încă de la naştere, fiecare fiinţă umană este lăsată sub protecţia unui înger care are sarcina precisă de a o asista în orice moment al vieţii sale, fără s-o abandoneze niciodată. Fiecare persoană are deci propriul său înger păzitor, indiferent de rasă, cultură sau religia de care aparţine. Chiar şi persoanele care spun că sunt atee, materialiste convinse sau cele care refuză să creadă într-o altă dimensiune decât cea terestră, au un înger personal.

alte avatare cu ingeri!

Dar ce face mai precis îngerul nostru păzitor? Probabil că n-o să ştim niciodată cu precizie în cursul vieţii noastre terestre. Nu ştim niciodată exact cât de mult veghează şi câte fac pentru noi proprii părinţi pe care îi cunoaştem şi îi percepem fizic, cum am putea şti precis câte fac îngerii care nu sunt vizibili ochilor noştri fizici ? Dar, dintre numeroasele lucruri pe care le fac, putem enumera câteva dintre ele.

cateva avatare funny cu ingeri

Îngerul nostru personal ne fereşte de pericolele care ne pândesc fără ca noi măcar să le bănuim ; ne îndeamnă să ne deschidem către ceea ce este bun şi să evităm răul ; are sarcina de a transmite mai departe rugăciunile noastre şi intervine neobosit pentru ca noi să primim întotdeauna dragostea divină.

imagini – avatare cu ingerite


În împrejurări particulare, îngerul păzitor se manifestă şi sub aparenţe perceptibile nouă, iar când este absolut necesar, poate lua formă umană pentru a disipa confuzia şi dezorientarea celui căruia i-a fost dat să-l vadă. Numeroase persoane care au intrat în contact cu îngerii îi descriu ca fiind creaturi înaripate, radiind de lumină şi schimbându-şi fără încetare culoarea şi forma. Relatările celor care spun că au întâlnit un înger într-un moment particular al vieţii lor sunt destul de diferite. Aceste persoane vorbesc în general despre fiinţe în carne şi oase care le-au ajutat în situaţii de urgenţă, pentru ca ulterior să dispară în mod misterios. Nimic nu ne împiedică să credem că persoanele întâlnite aparent întâmplător într-un moment al vieţii (poate chiar în circumstanţe banale) ar putea fi îngeri : fiinţe cu care ne intersectăm în drumul nostru şi care, înainte de a pleca, au rostit cuvinte potrivite pentru a ne lumina şi a ne modifica profund viaţa. [text : Lumea Ingerilor ]

———————————————————————————-

Cum avatare cu nume frate ? ca eu nu am prea inteles tampenia asta ?
Vad ca se cauta tot felul de balarii dar in special avatare cu nume. Adica cum cu nume ? Sa’ti pui numele tau pe ele sau cum vine treaba asta ca’s cam greu de cap. Cine dreaq vrea sa’si puna numele pe o poza ? Eu unul nu … 😉 banuiesc ca aia de’si tot scriu numele pe poze ca sa’ti personalizeze avatarele nu au auzit de zicala aia: “numele prostilor pe toate gardurile” hahaha… Cu siguranta ca ai de cautati avatare cu nume duce’ti lipsa de personalitate si cautati alternative sa va cunoasca lumea … prin avatare cu nume … asta e o tampenie de zile mari, cine pu*a mea le’a mai inventat si pe astea.
Hai ca avatare cu mesaje mai merge, adica sa scrii un text pe ele… dar nici cu alea nu’s de acord ce e aia ? ori e avatar ori e mesaj ? Avatarul prin sine nu trebuie sa transmita un mesaj direct sa citesca tot prostu ca sa inteleaga ceva, nu. Un avatar trebuie sa fie simplu, sa’ti arate personalitatea sau un mesaj ascuns, sublim, subtil, etc… fiecare persoana care’ti vede avatarul i’si va da cu parerea in felul ei si va interpreta cum doreste imaginea… dar daca ai scris ceva pe ea sa dus dreaq tot farmecul … si sansa voastra de a va remarca la fel … suna a manele 🙂 da, avatarele cu nume suna clar a manele !!!
Deci nu mai cautati “avatare cu nume” aici ca nu o sa gasiti… cautati in alta parte!

———————————————————————-

Romania detine o oferta absolut fascinanta de flori salbatice. a sa nu mai vorbim despre pasari, insecte si alte soiuri de fiinte, care, pana la urma, depind tot de plante, intrucat reprezinta hrana si adapostul lor. In Transilvania sudica, zona ei care a fost populata candva de sasi, are cele mai bine prezervate pajisti de ses, pe care cresc, nederanjate de nimeni, imperii de flori salbatice. Facand comparatie cu alte teritorii din Europa Centrala si de Est, trebuie spus ca Romania poseda o biodiversitate uluitoare, o resursa naturala de zile mari.

Avatare cu flori de floarea soarelui

Agricultura organica si productia de bunuri de buna calitate, cum ar fi mierea si extractele din plante, ofera satenilor o modalitate considerabila de castig, dand astfel o sansa protejarii bogatei flore si faune salbatice. Zona Transilvaniei necesita o dezvoltare sustinuta, iar maniera pozitiva de a obtine aceasta dezvoltare o poate asigura chiar potentialul economic al agriculturii organice, produsele pe baza de plante, miere, ca si mestesugurile traditionale ori turismul ecologic.

Avatare cu flori exotice

Satele romanesti se vor regenera si vor prospera numai daca va fi incurajata dezvoltarea turistica si economica la scara mica. ransilvania de sud ar putea fi un model pentru celelalte judete ale Romaniei, ca si pentru celelalte tari ale Europei. Ce-i drept, acest gen de proiect nu poate functiona decat avand sprijinul public adecvat. Toata lumea are nevoie de plante si majoritatea oamenilor le cauta, ele nu exista doar pentru botanisti!

avatare cu flori salbatice

Plantele si habitatele lor sunt fragile si au nevoie urgent de protectie, iar florile salbatice ale Romaniei sunt pretioase, nu numai pentru romani, ci si pentru toti europenii. Multe dintre ele au devenit rarisime in Europa, dar mai presus de orice, aici e vorba de comunitatile uriase de plante, acele pajisti pestrite de flori, unice in lumea de azi. Romania ne ofera sansa nepretuita de a arunca o privire asupra peisajelor pe care stramosii nostri le cunosteau si le iubeau.

cateva foricele colorate pentru avatare

Cateva avatare cu trandafiri

—————————————————————————–

Avatare cu Isus

Adevarat a inviat !!!

———————————————————————–

Avatare fotbal pentru toate gusturile. Avatare cu mingi de fotbal, avatare cu steaguri, avatare cu embleme , avatare cu trofee, etc … Pentru cei carora le place acest sport si nu numai !

Avatare cu mingi de fotbal

Astonvilla, Leicester, Chelsea

Avatare Wales Avatars

Bangor-City,Cardiff-City,Newtow

Avatare Scotland

Glasgow Rangers , Celtic, Livingston

Avatare Fotbal , Club Avatars


Juventus, Brescia, Real Madrid

Avatare Soccer


Arsenal, Aston Villa, Chelsea, Liverpool …

Alte avatare cu fotbal!



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *