404 Not Found


nginx
Zmarandescu facut KO, dar meciul se termina fara decizie – Sporting News

Zmarandescu a inceput in forta lupta trimitandu-l la pamant pe Sora dupa primele 10 secunde. Pleoapa stanga a lui Sora sangereaza, dar acesta isi revine si expediaza cateva lovituri reusite ce-l zdruncina serios pe Zmarandescu. Lupta este echilibrata si spectaculoasa.

De aici a inceput nebunia. Arbitrul striga stop, Zmarandescu lasa garda, dar Sora tocmai lansase o lovitura teribila care se opreste in barbia lui Catalin facandu-l KO. Zmarandescu contesta lovitura, publicul fluiera si arbitrii hotarasc meci fara decizie, aceasta urmand sa fie luata ulterior.

Garda de corp a lui Gigi Becali a acuzat arbitrajul si pe promotorii galei ca nu s-a dat decizie in favoarea sa sau ca nu s-a dat o decizie tinandu-se cont de punctajul avut de combatanti pana in momentul loviturii interzise a lui Sora.

Catalin Zmarandescu revenise in ring impotriva lui Sora cu dorinta de revansa dupa bataia pe care a incasat-o anul acesta, in aprilie, intr-o gala K1 la Ramnicu Valcea. A fost ultima lupta de K1 la care a participat Catalin Zmarandescu.

HotNews.ro, Ionut Baias, 11 nov 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *