Seria teribila a lui Mircea Rednic (foto) s-a incheiat la Cluj (1-2 cu CFR). Rapidul a realizat la Galati scorul campionatului (7-0!!!), cu o dubla Mazilu. Universitatea Craiova cistiga la Petrosani, conform promisiunii antrenorului Stefan Stoica, neinvins in cele 6 meciuri de cind a fost instalat pe banca oltenilor.

CFR Cluj – Dinamo 2-1
Surdu 21, 87, respectiv Radu Stefan 23

Clujenii au abordat meciul in sistem ofensiv, cu Anca sustinut de doua “sageti”: Semedo dreapta, Surdu stinga. Scorul a fost deschis la o eroare mare a lui Moti: a incercat sa protejeze un balon care iesea din teren, insa Anca a izbutit sa i-l “fure” si sa-l paseze in fata portii lui Surdu: 1-0, minutul 21.

Egalarea a venit foarte repede: un gol straniu, pe care Radu Stefan l-a reusit cu umarul, fara sa vada poarta! 1-1, minutul 23.

Dupa pauza, “haita” a cautat sa controleze mai bine jocul. In minutul 66, arbitrul Balaj nu a validat un gol inscris de Surdu, din cauza unei semnalizari a arbitrului-asistent pentru un ofsaid. In minutul 87, o faza asemanatoare – Surdu impinge in plasa un balon respins de Gaev. 2-1 pentru ardeleni, seria teribila a lui Dinamo se incheie.

“A fost un accident aceasta infringere. Imi asum responsabiltatea pentru formula de echipa. Clujul a jucat mult mai bine, a cistigat aproape toate duelurile la mijlocul terenului”
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

“Felicitari echipei pentru ca a avut o prestatie minunata. Toata saptamina ne-am pregatit sa aducem prima infringere a lui Dinamo. Am crezut foarte mult ca o putem face, chiar daca luasem 7 goluri de la Steaua si Rapid”
Cristiano Bergodi, antrenor CFR

Otelul – Rapid 0-7
Zicu 37, 78, Grigore 39, Mazilu 45, 57, Badoi 59, Buga 72

Otelul de nerecunoscut. Rapidul realizeaza scorul campionatului, 7-0, la citeva zile dupa ce fusese criticat de propriul patron, la egalul de la Tel Aviv. Mazilu a marcat doua goluri, primele sub tricoul giulestenilor.

“A fost o joaca, nu un joc. In aceasta noapte ma voi gindi daca demisionez sau nu. Imi este rusine de asa ceva, nu am mai patit una ca asta in cariera…”
Petre Grigoras, antrenor Otelul

“Ne-a fost frica de acest meci, de aceea am fost foarte motivati. Am luat totul in serios si ne-a intrat totul!”
Razvan Lucescu, antrenor Rapid

Jiul – U Craiova 1-2
Drida 83, respectiv Velcovici 55, Pirvu 78

Inainte de plecarea spre Petrosani, antrenorul oltenilor Stefan Stoica a promis suporterilor victoria. Si a obtinut-o, ajungind la un palmares de invidiat pe banca tehnica a Craiovei: de cind a fost instalat, Stoica a obtinut 5 victorii (4 in campionat, una in Cupa) si un egal.

HotNews.ro, A.S., 05 nov 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *