Traian Basescu, Theodor Stolojan, Gigi Becali si Mona Musca ocupa primele locuri in topul popularitatii, potrivit ultimului sondaj de opinie, realizat de Biroul de Cercetari Sociale. Studiul releva ca fostii membri PNL Theodor Stolojan si Mona Musca sunt mai populari decat premierul Calin Popescu Tariceanu.

Sondajul a fost realizat in perioada 10-16 octombrie, interval in care a fost exclus Stolojan si a lansat platforma impreuna cu Valeriu Stoica. Astfel, 38% din subiectii sondajului au raspuns ca au incredere multa si foarte multa in Theodor Stolojan iar 34% si-au manifestat incredere fata de Mona Musca.

Deputatul independent se mentine printre cei mai populari politicieni, chiar daca inainte de a fi deconspirata ca si colaborator al Securitatii era cotata cu 51%. Premierul Tariceanu ocupa doar locul al cincilea cu 27 de procente.

In fruntea topului popularitatii se afla tot Traian Basescu, cu 54 de procente. Seful statului a avut de-a lungul anului un capital de incredere constant care s-a situat intre 52% si 55%.

Pe de alta parte, Adrian Nastase se afla printre cei mai putin populari oameni politici cu doar 16%, cea mai slaba cota de incredere avand-o liderul PC, Dan Voiculescu – 12%.

Saptamana trecuta, un sondaj realizat de INSOMAR, arata o configuratie asemanatoare in ierarhia politicienilor cotati cu cea mai mare incredere.

HotNews.ro, D.G., 26 oct 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *