Autoritatile au declarat luni ca Snoop Dogg poseda un baston pliabil, de 53.3cm lungime, in bagajul sau, in momentul in care dorea sa se urce la bordul avionului, informeaza examiner.com.

“Rapperul, avand numele real Calvin Broadus, avea bastonul ascuns in geanta pentru laptop in momentul in care a trecut prin punctul de verificare al Aeroportului John Wayne”, a declarat purtatorul de cuvant al serifului, Jim Amormino.

“Artistul avea un baston pliabil, care este clasificat ca arma periculoasa.”, a spus Amormino, adaugand ca bastonul pliat avea o lungime de 20cm.

Susan Kang Schroeder a declarat ca a primit raportul serifului luni si ca procurorii nu au decis inca care sunt acuzatiile aduse lui Snoop Dogg, acesta nefiind arestat.

Aceasta nu este prima data cand rapperul are probleme intr-un aeroport. In luna mai, cantaretul a recunoscut ca a folosit “un limbaj amenintator si un comportament necorespunzator”, cand a provocat un scandal la Aeroportul Heathrow din Londra. Snoop Dogg si alti cinci barbati au fost arestati atunci pentru scandalul provocat.

In anul 1990, Snoop Dogg a fost retinut de politie pentru posesie de cocaina, iar in anul 1993 a fost acuzat pentru port ilegal de arma. Stiind ca este posibil sa faca trei ani de inchisoare, rapperul a recunoscut ca este vinovat si a rugat instanta sa ii dea trei ani de eliberare provizorie, promitand ca va face pleda impotriva violentei.

HotNews.ro, S.B., 24 oct 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *