404 Not Found


nginx
Adoptia facuta de Madonna ar putea fi anulata – Sporting News

Planurile Madonnei de a adopta un copil din Africa ar putea fi distruse luni de un ordin judecatoresc care ar putea sa o impiedice pe aceasta sa ia copilul in Marea Britanie. Madonna ar putea fi obligata sa locuiasca 18 luni in Malawi daca doreste ca micutul David sa faca parte din familia sa.

Dorinta cantaretei, in varsta de 48 de ani, de a adopta baietelul a provocat controverse in Marea Britanie si Malawi, tari in care legislatia este foarte stricta in ceea ce priveste adoptiile internationale.

Comitetul de Protectie a Drepturilor Omului din Malawi, format din 67 de organizatii nonguvernamentale, vor merge luni la Curtea Superioara din Lilongue pentru a contesta acordul dat Madonnei de a-l lua pe micutul David in Marea Britanie.

Avocatul gruparii, Justin Dzonzi, a declarat ca, potrivit legislatiei din Malawi, orice persoana straina trebuie sa locuiasca cel putin 18 luni in acest stat pentru a putea adopta un copil.

Dl Dzonzi a spus: “Decizia Curtii nu a fost corecta. Madonna nu este rezidenta in Malawi si de aceea nu il poate adopta pe David pana cand nu indeplineste cerintele legii. Sa nu credeti ca suntem impotriva Madonnei. Tot ceea ce dorim este ca legea sa fie respectata. “

HotNews.ro, S.B., 16 oct 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *