Invitata lui Robert Turcescu la 100% (Realitatea TV) a fost vedeta tv Teo Trandafir. Vesela si spontana cum o stim Teo a explicat de ce a plecat de la ProTV, cu cine a mai negociat si nu s-a ferit sa faca unele afirmatii mai transante in legatura cu viitorul sau in televiziune.

“Am plecat din ProTV dintr-o toana si ca orice toana s-a intors impotriva mea. Am vrut sa fac si altceva decat televiziune. In discutiile cu Adrian Sarbu nu s-a pus nici un moment problema banilor. Am regretat plecarea din ProTV, dar nu e adevarat ca m-am rugat de cineva de acolo ca sa ma primeasca inapoi.”

Teo a recunoscut ca a purtat negocieri cu mai multa lume si televiziuni (Dogan media, Prima, Antena), dar ca fost convinsa de Sorin Ovidiu Vantu sa preia mangeriatul postului Romantica. Desi habar nu are ce o sa faca pentru a relansa respectivul post, Teo continua sa fie optimista.

“As fi plecat la Antena 1, dar trebuia sa ma “bat” cu ProTV-ul, iar cu ProTV-ul nu se poate bate nimeni”, a recunoscut Teo.

Indragita vedeta TV a declarat ca in negocierile purtate nu s-au vehiculat deloc sume de milioane de euro, deoarece ea nu face acesti bani si prin emisiunea realizata nu i-ar putea aduce inapoi postului tv care ar oferi aceste sume.

Cu o umbra de tristete in glas, Teo crede ca nu o sa mai fie chemata niciodata la la ProTV. Modesta, vedeta a respins comparatia cu Florin Calinescu, care a plecat si el de la ProTV pe cand era vedeta postului pentru a se reintoarce apoi. “Eu nu sunt Florin Calinescu, mai am de invatat”, a declarat Teo.

“Nu-mi plac manelele, dar ii idragesc pe manelisti. Sunt niste personaje fabuloase, fara complexe. Am adus multi manelisti in emisiune fiindca asa era curentul in randul populatiei”, si-a justificat Teo gestul de a fi avut constant manelisti in emisiune.

Totusi, Teo recunoaste ca a renuntat la a aduce manelisti in emisiune fiindca era tot mai injurata.

Nici la emsiunile tv Teo nu are gusturi prea rasarite. “Din dragoste” si “Tradati in Dragoste” sunt emisiunile ei favorite. Il place mult de tot pe Mircea Radu si vorbeste cu Mircea Badea de cinci ori pe zi, a marturisit vedeta.

HotNews.ro, Ionut Baias, 18 sep 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *