Primele autorizari de fonduri de pensii private vor avea loc in luna octombrie a acestui an, potrivit estimarilor autoritatilor, urmand ca primele contributii sa fie facute in 2007.

Conform analistilor, acest domeniu se prefigureaza a fi una dintre cele mai importante afaceri ale urmatorilor ani, fondurile gestionate fiind estimate a atinge in 2020, 20 mld. EUR.

Ofera, insa, reglementarile legislative un cadru de afaceri suficient de atragator pentru a determina participarea unor actori de valoare pe piata pensiilor private?

Raspunsul la aceasta intrebare va fi oferit in cadrul Primei Conferinte Nationale de Pensii Private, desfasurate sub genericul 2006 – Adevaratul start.

Evenimentul reuneste personalitati de prim rang, reprezentand Presedintia, Parlamentul, BNR, CNVM, principalele sindicate, companii multinationale, patronate si mass-media. Alaturi de acestia se vor afla lideri si specialisti ai companiilor de asigurari si ai pietei de capital interesati de implementarea sistemului de pensii private.
Pentru mai multe detalii si inscrieri, va invitam sa accesati site-ul oficial al evenimentului, www.xprimm.ro.
mihaela.circu@mxp.ro

1asig.ro, 09 sep 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *