Primele editii ale festivalului au avut un aer familial dar cu fiecare editie familia a devenit tot mai mare. S-a ajuns la trei seri de festival iar publicul este din ce in ce mai numeros. Pentru cea de-a zecea editie a festivalului Garana Jazz Festival -2006, organizatorii pregatesc lucruri noi.

Festivalul va avea in acest an patru zile iar numarul muzicienilor va fi mai mare ca niciodata.

Intre participantii la editia din acest an se numara romanii de la Bright White Line feat. Mirela Iacob, Lucian Darie-Paul Babici Duo, George Baicea Band si Bega Blues Band.

Vor pastra traditia in ce priveste participarea si nu vor lipsi de la editia jubiliara a festivalului Liviu Manciu Trio (Germania & Romania), Paul de Castro (SUA & Romania), Karen Gallinger Jazz Ansamble (SUA & Romania & Austria). Vor veni la festivalul de la Garana violonistul Jean-Luc Ponty (Franta) si pianistul si compozitorul Slawomir Jaskulke Trio (Polonia).

In ultima zi a festivalului, duminica, publicul va avea ocazia sa o asculte pe Aura Urziceanu care va canta acompaniata de sotul sau, bateristul Ron Rully.

Mai multe detalii privind festivalul, participanti si program gasiti pe site-ul Garana Jazz Festival -2006. Pretul unui bilet este de 15 RON/seara.

HotNews.ro, 10 iul 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *