Monica Gabor aleasa cea mai sexy cu voturi fantoma

Iubita lui Irinel Columbeanu a iesit cea mai sexy vedeta FHM 2006 desi pagina de web a publicatiei a fost blocata saptamani intregi, scrie Articol integral in Averea

CONTESTATA

Multi nu au fost de acord cu rezultatul topului si multe voci s-au ridicat sa comenteze, suspectand ceva “necurat” la mijloc. Anamaria Ferent, si ea una dintre vedetele pe gustul romanilor, locul 51, ne-a declarat ca: “Atuurile fizice au ajutat-o, dar si mediatizarea intensa”.

Iar Cristina Rus ne-a marturisit: “Imi place sa cred ca aceste topuri reflecta realitatea, cu toate ca, probabil, se intampla sa fie si locuri cumparate”.
Integral in Ziarul.

Monica, boicotata?

Monica Gabor, iubita miliardarului Irinel Columbeanu, a fost declarata cea mai sexy femeie din Romania, in topul FHM. Petrecerea de la Marriott, data cu ocazia decernarii premiilor, s-a incheiat insa intr-un murmur general, din cauza marilor absente.

Doar Andreea Banica, Cristina Rus, Simona Patruleasa si Monica Gabor au tinut atente bliturile fotoreporterilor prezenti, alte vedete lipsind nemotivat.

Barfitorii au pus absentele pe seama faptului ca rezultatele se cunosteau inca de luni dimineata, iar frumoasele si-au anulat aparitia, pentru a nu suferi in fata unei castigatoare de doar 19 ani, care si-a facut aparitia de cateva luni in peisajul monden.
Integral in Libertatea

HotNews.ro, 14 iun 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *