Fata cea mica a presedintelui, Elena Basescu, a ajuns vineri dimineata la Iasi, unde urmeaza sa deschida prezentarea colectiei “Follow my ruins”, semnata de creatorul Razvan Ciobanu.

In urma cu doua saptamani, cand a fost prezentata colectia in premiera, la Bucuresti, Elena Basescu nu a putut onora invitatia (desi confirmase participarea), din cauza starii precare de sanatate a tatalui ei.

“Sanatatea tatalui meu va fi intotdeauna mai importanta decat orice altceva”, a spus aceasta, adaugand ca se bucura ca acum, cand Traian Basescu se simte mai bine, se poate ocupa si de prezentari de moda.

Speculatii si secrete

Desi s-a speculat ca Elena va calatori spre Moldova cu un avion charter si o armata de SPP-isti, aceasta a preferat, de fapt, automobilul si minimum de protectie: doi SPP-isi, atat cat o obliga protocolul.

In conferinta de presa care a deschis, vineri dimineata, cea de-a zecea editie a festivalului de la Iasi, Razvan Ciobanu a precizat ca orice colaborare a sa cu fiica presedintelui se bazeaza pe prietenie, fiind vorba de “o femeie prea eleganta ca sa o poti plati sa-ti deschida o prezentare”.

La randul ei, Elena a precizat ca aceste date sunt si trebuie sa ramana confidentiale. Elena Basescu este, de doua sezoane, imaginea companiei Ziggo, insa nu e vorba de un contract in exclusivitate, prin urmare fiica presedintelui isi poate asocia imaginea si cu alte marci.

Evenimentul Zilei, 27 mai 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *