Elevii unui liceu Constanta au devenit protagonistii unei scene filmate care a ajuns pe Internet. Astfel, un profesor constantean a fost batjocorit de elevi chiar in timpul orelor de curs, intr-o sala de clasa in care se aflau putin peste 10 liceeni. Pelicula de numai 9 secunde surprinde momentul in care profesorul scria lectia pe tabla.

La un moment dat, un elev din ultima banca se apropie usor si ii da dascalului pantalonii jos. Profesorul se intoarce si incearca sa-l pedepseasca pe elev, dar renunta in ultima clipa la a face un astfel de gest. Toata scena este acompaniata de rasetele elevilor prezenti in sala de clasa.

“Scurt-metrajul” cuprinde numai acest incident, ceea ce poate insemna ca elevii si-au planuit actiunea si datorita faptului ca elevul care filma nu a surprins intamplator aceasta scena, in timp ce filma altceva.

Corespondentul RomNet de la Constanta nu a obtinut o confirmare
legata de acaesta inregsitrare.

Acesta nu este primul astfel de film care apare pe Internet in care elevii agreseaza sau batjocoresc profesorii. O profesoara de limba romana din Constanta a cazut de doua ori
victima unui elev nervos in urma cu aproximativ doua luni.

RomNET, 22 mar 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *