Telefonul foto K310 se adreseaza tuturor celor care doresc sa faca fotografii instantanee si sa le stocheze intr-un album de buzunar, pentru a le avea mereu la indemana.

Acest telefon, desi accesibil ca pret, incorporeaza un telefon mobil, o camera VGA si instrumente ce permit vizualizarea, stocarea si trimiterea de imagini. Caracteristicile suplimentare, neobisnuite pentru gama de pret unde telefonul se incadreaza, include un ecran de afisare de inalta calitate si efecte de imagine.

Vizionarea de fotografii impreuna cu familia si cu prietenii este o experienta deosebita, gratie celor 65.000 de culori ale ecranului UBC (Ultra Bright Colour), o noua tehnologie de afisare pentru imagini extrem de clare.

Aparatul permite navigarea facila prin fisierele foto pentru a le vizualiza sau pentru a le trimite prin MMS sau infrarosu. Inainte de a fi trimise, imaginilor le pot fi adaugate efecte hazlii, cum ar fi cea de modificare a expresiei si conturului fetei.

Aparatul contine si aplicatii business, cum ar fi sincronizarea cu computerul, servicii de posta electronica si posibilitatea de a naviga pe Internet. De asemenea, difuzorul permite convorbiri intre mai multi interlocutori, in conditii audio clare.

Sony Ericsson K310 este un telefon GPRS in banda tripla, distribuit incepand cu al doilea trimestru al anului. K310 va fi comercializat in culorile argintiu si albastru inchis.

Agora News, 23 mar 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *