Joi 23 martie are loc lansarea noului Renault Clio in showroomul Auto Cobalcescu din cladirea Opera Center. Castigatoarea distinctiei europene “Masina anului 2006” este acum si in Romania, mai exact in showroom-urile Auto Cobalcescu din Opera Center-Str Dr. Staicovici nr.2 si Str Calusei nr.3-5.

Beneficiind de dimensiuni mai mari si oferind un grad sporit de habitabilitate, Noul Clio favorizeaza placerea de a conduce, datorita comportamentului sau dinamic si nivelului ridicat de confort; de asemenea, reprezinta o noua demonstratie a competentei incontestabile a specialistilor de la Renault in materie de siguranta. Noul model ofera prestatii demne de segmentul superior in toate domeniile, pastrandu-si totodata caracterul compact propriu categoriei din care face parte.

Clio III vizeaza excelenta in domeniul sigurantei, beneficiind de intreaga competenta a specialistilor de la Renault in materie de siguranta activa si pasiva. Clio III este un vehicul usor de condus care dispune de o capacitate de franare exceptionala.

In intervalul 23-26 martie, oricine doreste, poate realiza un drive test gratuit prin inscriere la tel: 402.81.91

Clio III a fost recompensat cu titlul “Maşina anului 2006”, devenind al şaselea vehicul Renault care primeşte această distincţie.

Titlul a fost decernat de către un juriu format din 58 de jurnalişti auto, reprezentând 22 de ţări europene. Cu un total de 256 puncte, Clio III a devansat VW Passat (251 puncte) şi Alfa Romeo 159 (212 puncte), totalul maşinilor eligibile înscrise în competiţie fiind de 28.

Dotat cu un design expresiv, Clio III redefineşte standardele în categoria vehiculelor mici, graţie unui spaţiu interior record, prestaţiilor dinamice de nivel înalt şi calităţii finisajului si materialelor remarcabile. Cu 5 stele la testele de siguranţă Euro NCAP, Clio III confirmă deopotrivă poziţia de leader a mărcii Renault în materie de siguranţă.

Este pentru a şasea oară cand mărcii Renault i se decernează prestigiosul titlu de “Maşina anului”, după Renault 16 (1966), Renault 9 (1982), Clio I (1991), Megane Scenic (1997) şi Megane II (2003).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *