Desi au avut nenumarate ocazii in seara asta, desi au dat 3 goluri si desi au jucat aproape impecabil, nemtii de la Hamburger Sport Verein au fost eliminati. Pentru ca i-au intalnit pe romanii de la Rapid Bucuresti, o echipa care nu si-a pierdut cumpatul nici la 2-0 si nici la 3-1 si a reusit sa pastreze avantajul pe care paradoxal, il aveau cand erau condusi.

Rapidul a scos o echipa mare, s-a vazut astazi ca nu intamplator HSV a batut pe Bayern Munchen. Rapidul a mai scos o echipa mare, caci inainte au mai cazut victime echipei conduse atat de bine de Razvan Lucescu si Feyenrood si Hertha. Romania are acum o echipa in sferturile Cupei UEFA, iar maine ar putea sa fie doua. Insa chiar daca Steaua nu trece mai departe, chiar daca Rapid incheie aici sirul succeselor, ne-am atins obiectivul.

Am aratat ca inca mai contam si ca putem. Dar sa fim totusi optimisti si sa speram. Caci putem, s-a vazut si ne dorim sa se mai vada. Bravo Rapid, bravo Razvan, bravo Niculae, bravo Buga, bravo tuturor oamenilor care lucreaza pentru giulesteni! Succesul, calificarea asta, e a voastra. O meritati din plin. Bravo si bucurati-va!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *