Odată cu trecerea la programul de vară, din data de 28 martie, Compania Carpatair dublează numărul de zboruri către Lviv (Ucraina), ca urmare a creşterii traficului de pasageri pe această rută.

Incepand cu aceasta data, pasagerii pot călători de luni până sâmbătă inclusiv, pe destinaţia Lviv-Timişoara-Lviv sau îşi pot continua călătoria prin HUB-ul de la Timişoara către toate destinaţiile Carpatair din

Italia – Napoli, Roma, Florenta, Bologna, Verona, Venetia, Torino, Milano, Ancona

Germania – Munchen, Stuttgart, Dusseldorf

şi invers, de pe oricare din destinatiile din Italia şi Germania, înapoi către Lviv, Ucraina.

Transferul pasagerilor cu conexiuni pe destinaţiile externe va fi asigurat în Timişoara de către personalul Carpatair. Zborul va fi operat cu aeronave moderne de tipul SAAB 2000 cu 50 de locuri fiecare. Fotoliile din piele, distanţate suficient cât pentru a permite o şedere relaxată pe timpul zborului precum şi serviciile de servire a mesei, a băuturilor alcoolice şi răcoritoare, oferirea presei, a pernelor şi a păturilor, a bomboanelor şi a şerveţelelor parfumate sunt doar câteva din aspectele gândite de compania aeriană pentru a asigura pasagerilor săi un zbor cât mai plăcut indiferent de destinaţie şi de durata acestuia.

În programul său de dezvoltare regională, compania Carpatair intenţionează deschiderea până la sfârşitul acestui an a altor trei noi destinaţii în Ucraina: Kiev, Odessa, Cernauti. Alegerea Ucrainei ca piaţă de dezvoltare pentru viitoarele programe de operare ale Carpatair în Europa de Est nu a fost întâmplătoare. După noile acorduri cu Uniunea Europeană, Elveţia şi Liechtenstein, Ucraina va încerca să atragă tot mai mulţi investitori europeni, oferind acestora condiţii favorabile pentru plasarea investiţiilor lor în această zonă. Italia, Germania, Marea Britanie, SUA au găsit deja oportunităţi de afaceri cu Ucraina în sectoare precum textile, ambalaje, sănătate şi turism.

Biletele de călătorie către/de la Lviv pot fi achiziţionate direct din agenţiile Carpatair din aeroporturi din Romania (Bucuresti, Constanta, Iasi, Bacau, Suceava, Targu Mures, Oradea, Sibiu, Cluj, Timisoara) sau de la oricare agenţie de turism acreditată IATA din Ucraina, România, Italia, Germania. Totodată, clienţii pot rezerva direct sunând la call center-ul companiei.

“Sună şi zbori!” – cel mai sigur, comod si rapid mijloc de rezervare şi plată a biletelor Carpatair

Rezervarea biletelor de călătorie se poate face şi direct, de acasă, de la prieteni sau de la birou sunând la Call Center Carpatair România. Pasagerul sună la Call Center Carpatair România şi îşi rezervă biletul de avion. Cu numărul facturii şi detaliile de plată primite prin telefon, fax sau e-mail, poate achita contravaloarea biletului de călătorie la oricare din ghişeele băncilor Unicredit, Ţiriac sau Raiffeisen in România. Odată plata efectuată, pasagerul nu va avea altceva de făcut decât să îşi ridice biletul de avion, în ziua plecării, direct, din aeroport.

Carpatair operează zilnic prin HUB-ul de la Timişoara zboruri din zece puncte din România (Bucuresti, Bacau, Constanta, Cluj, Iasi, Oradea, Targu Mures, Iasi, Sibiu, Suceava, Timisoara) către o întreagă reţea de destinaţii din Italia (Venetia,Verona, Bologna, Milano-Bergamo, Torino, Roma, Florenta, Ancona, Napoli), din Germania (Munich, Dusseldorf, Stuttgart), Republica Moldova ( Chisinau) şi Ucraina (Lviv).

www.carpatair.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *