John Travolta si Jennifer Lopez au primit propunerea de a juca intr-o adaptare pentru marele ecran a celebrului serial din anii ’80, “Dallas”, transmite AFP. Travolta ar trebui sa joace rolul lui J.R. Ewing, in timp ce Jennifer Lopez ar interpreta-o pe sotia acestuia, Sue Ellen.

Pelicula urmeaza sa fie produsa de 20th Century Fox, iar regizor va fi australianul Robert Luketic, care a mai facut filmele “Soacra mea e o scorpie”, cu Jennifer Lopez, si “Blonda de la drept – 1”, cu Reese Witherspoon.

Potrivit site-ului contactmusic.com, filmul s-ar putea turna in Florida si nu in Texas, din ratiuni financiare. De altfel, Michael Costigan, producatorul peliculei, a declarat ca orasul Dallas n-a fost niciodata “cap de lista” pentru ca “nu este o locatie fezabila”.

Variante de JR

Potrivit publicatiei “Variety”, pentru rolul lui JR Ewing au fost luati in calcul alti doi actori celebri, Mel Gibson si Kevin Costner. Filmarile peliculei vor incepe, cel mai probabil, in luna octombrie, cand Travolta va termina filmul la care lucreaza in prezent.

Luke Wilson, cunoscut pentru aparitiile sale din “Blonda de la drept” si “Ingerii lui Charlie”, ar urma sa-l joace pe Bobby Ewing, fratele lui JR. Personajul Bobby Ewing a fost “omorat”, la un moment dat, in serial, intr-un accident de masina.

El a fost “readus la viata”, la cererea telespectatorilor, accidentul dovedindu-se a fi “doar un vis”. Celebra actrita Shirley MacLaine o va juca pe Miss Ellie, mama lui JR si a lui Bobby Ewing.

Durata filmarilor: 13 ani
Episoade: 330

“Dallas” a fost unul dintre cele mai de succes seriale ale tuturor timpurilor, difuzat in SUA intre 1978 si 1991 si exportat in intreaga lume. Plin de intrigi si rasturnari de situatie, a “exploatat” povestile unor magnati ai petrolului din Texas, afacerile lor dubioase, dar si viata lor de familie, nu tocmai perfecta.

Irina Margareta Nistor: “Dallas-ul” a fost un fel de serial-fetis al anilor ’80 in Romania. Numele personajelor, mai ales Pamela, au fost “preluate” de patrupede, iar doamnele stilate au aflat din Dallas ce e un ceai cu gheata.

Evenimentul Zilei, 17 mar 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *