Connex Vodafone lanseaza Vodafone Mobile Connect

“Connex Vodafone lanseaza azi Vodafone Mobile Connect, primul serviciu Vodafone care aduce clientilor din mediul de afaceri noi beneficii semnificative si o experienta de utilizare superioara”- declara oficialii de la Vodafone.

Vodafone Mobile Connect ofera clientilor serviciilor 3G acces rapid si usor la Internet si la aplicatiile companiei, cum sunt: e-mail, Intranet, calendar, editor de agenda telefonica, SMS sau monitor de trafic de date, furnizand viteze de transfer al datelor de pana la 384 kbps.

Serviciul este lansat impreuna cu o varietate de oferte care raspund diferitelor nevoi de comunicare in mediul de business, de la pachetul Unlimited Mobile Internet & Office, pentru clientii cu nevoi extinse de comunicare, pana la oferte cu trafic de la 50 la 500MB inclus. Clientii care aleg pachetul Unlimited Mobile Internet & Office pot adauga la aceasta oferta si optiunea care asigura acces la reteaua companiei si in roaming, prin toate diviziile si retelele partenere Vodafone.

Pana la 30 aprilie 2006, clientii Connex Vodafone beneficiaza de o oferta promotionala speciala ce include un card 3G gratuit si o reducere de 50% pentru abonamentul Unlimited Mobile Internet & Office.

Cititi mai mult!

Leave a Reply

Your email address will not be published.