Biletele pentru concertul Depeche Mode de la Bucuresti, care va avea loc pe Stadionul “Lia Manoliu”, pe 23 iunie, s-au pus in vanzare de ieri, la urmatoarele preturi (care variaza in functie de pozitia fata de scena): 140 RON, 110 RON, 90 RON, 80 RON, 60 RON.

“Am pus in vanzare 40.000 de bilete, urmand sa suplimentam numarul lor pana la 55.000, in functie de cerere”, a declarat Guido Janssens, director la Emagic Entartaiment, firma care organizeaza evenimentul in colaborare cu The Mission.

depeche

“Touring The Angel”: In octombrie 2005, trupa britanica Depeche Mode a lansat albumul de studio cu numarul 11, “Playing The Angel”. La cateva saptamani, formatia a inceput turneul de promovare, “Touring The Angel”, iar pe 23 iunie, pentru prima data in istoria trupei, va concerta in Romania. Depeche Mode are mai mult de 25 de ani de cariera, peste 30 de hituri, 13 albume in Top 10 si peste 50 de milioane de albume vandute in toata lumea.

Pana pe 12 martie, clientii Connex-Vodafone (sponsorul exclusiv al evenimentului) vor avea acces in avans la noul serviciu on-line de rezervare si vanzare a biletelor, www.myticket.ro , pentru a cumpara bilete la concertul Depeche Mode. Orice client Connex-Vodafone activ in retea poate trimite un SMS la numarul 1855, dupa care va primi pe telefonul mobil un mesaj continand un cod unic.

Sursa: Evenimentul Zilei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *