Andreea Marin va fi mireasa la vara

Andreea Marin va fi mireasa la varaAndreea si Stefan vor face face cununia religioasa in vara acestui an. Intrebata despre planurile de nunta, Sanda Liteanu, mama lui Stefan Banica jr, ne-a declarat: “Cum sa ramana (n.r. cu nunta), la vara.”, scrie Articol integral in Ziarul

Andreea Marin nu l-a cucerit pe fiul lui Banica jr.
de Tatiana Solomon (Libertatea)

La numai o luna dupa casatoria cu Andreea Marin, Stefan Banica jr. se confrunta cu o mare problema: baiatul sau, Radu Stefan (4 ani), nu o suporta pe noua sotie a tatalui sau. Acesta nu vrea sa o mai intalneasca in casa parintilor lui, pe care el a fost nevoit sa o paraseasca impreuna cu mama sa, Camelia Constantinescu.

Pentru a-i face pe plac iubitului ei, Andreea Marin a incercat sa-i arate cat de bine se intelege ea cu micutul Radu Stefan , fiul cantaretului din relatia cu Camelia Constantinescu. Vedeta a incercat, in cele cateva intalniri pe care le-a avut cu copilul, sa se faca placuta in maniera de la “Surprize, surprize”: cu o atitudine prietenoasa, mieroasa si zglobie.

Din pacate rezultatul nu a fost cel scontat, de fiecare data baietelul spunand ca vrea sa-l vada doar pe tati nu si pe “Andreea de la Surprize”. Nici weekendul petrecut cu tatal sau si Andreea la Poiana Brasov, unde aceasta si-a incercat abilitatile de mama, si nici zambetele indelung exersate la “Surprize, surprize” nu au reusit sa-l convinga pe Radu sa o accepte.

Conform apropiatilor cuplului, micutul nu intelege inca de ce trebuie sa locuiasca doar cu mama sa, de ce a fost nevoit sa plece de acasa si de ce acolo sta “tanti de la televizor”. Atat Stefan cat si Camelia au incercat sa-si protejeze copilul de inevitabilele traume ale destramarii familiei.

Cei doi au incheiat o intelegere prin care cantaretul se obliga sa-i plateasca fiului sau o pensie alimentara, de peste 1.000 euro lunar, si sa le asigure locuinta, iar Camelia sa-i acorde tatalui dreptul de a-si vedea oricand baiatul.

HotNews.ro, 23 feb 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published.