simona-halep-elogiata-in-presa-internationala-serena-williams-a-fost-spulberata-umilita-si-distrusa-280447Simona Halep a reuşit un meci incredibil în faţa Serenei Williams, pe care a învins-o în două seturi, scor 6-0, 6-2, în a doua întâlnire de la Turneul Campioanelor, care se desfăşoară la Singapore. Halep a avut nevoie de doar o oră şi 5 minute pentru a câştiga, la capătul unei evoluţii fără greşeală.

Este a doua victorie obţinută de Simona Halep în Grupa Roşie a Turneului Campioanelor, românca, locul 4 în clasamentul WTA, reuşind să o învingă în primul meci pe canadianca Genie Bouchard, scor 6-2, 6-3. Halep mai are de jucat împotriva Anei Ivanovic, care a pierdut primul meci în faţa Serenei Williams.

Serena Williams, numărul 1 mondial şi deţinătoarea titlului la Turneul Campioanelor, nu a mai pierdut un set la zero din mai 2013. S-a întâmplat în sferturile de finală ale turneului de la Madrid, în faţa ibericei Anabel Medina Garrigues, însă atunci jucătoarea din Statele Unite a reuşit să se impună în trei seturi.

De asemenea, este al optulea set la zero pierdut în carieră de Serena Williams, unul dintre ele fiind chiar împotriva surorii sale, Venus, în 2008. Pentru Simona Halep este primul succes obţinut în faţa Serenei Willimas, care câştigase precedentele trei întâlniri directe. De asemenea, Halep a reuşit în premieră să învingă un lider al clasamentului WTA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *