dfvjkbdf

Romanul Victor Hanescu a coborat un loc in clasamentul ATP, in timp ce romanii Florin Mergea si Horia Tecau au urcat in clasamentul de dublu 

Potrivit celor mai noi stiri si pariuri tenis de la bet365, clasamentul ATP a fost actualizat luni, iar cel mai bun tenismen roman este in continuare Victor Hanescu, care a coborat un loc si acum este pe locul 74 cu 696 puncte, dupa ce saptamana trecuta a fost eliminat inca din primul tur al turneului din Zagreb de catre kazahul Andrey Golubev. Victor este insa singurul reprezentant al Romaniei din top 100, dar alti doi se afla in apropiere: Adrian Ungur a urcat doua locuri pana pe 120 cu 469 puncte, iar Marius Copil a coborat patru locuri pana pe 136 cu 408 puncte.

Mult mai bine stau romanii in clasamentul de dublu. Horia Tecau a urcat un loc pana pe 27 si a ajuns la 3020 puncte dupa ce duminica a castigat impreuna cu olandezul Juan Julien Rojer finala de dublu din Zagreb. Si Florin Mergea a avansat in clasament, fiind pe locul 48 cu 1426 puncte, iar duminica a castigat impreuna cu partenerul sau de dublu, Olivier Marach, turneul de dublu din Vina del Mar. A fost un rezultat putin surprinzator deoarece la bet365 columbienii Juan Sebastian Cabal si Robert Farah au fost considerati favoriti la castigarea partidei. Mergea si Marach stau bine si in clasamentul echipelor ce conteaza pentru calificarea la Turneul Campionilor, fiind pe locul 7 cu 385 puncte.

Prima pozitie a clasamentului ATP este ocupata in continuare de spaniolul Rafael Nadal cu 14330 puncte, fiind urmat de sarbul Novak Djokovic cu 10580 puncte, in timp ce pe locul trei cu 5710 se afla elvetianul Stanislas Wawrinka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *